Az esti programod: UoL vs. Gamers2, WiLD vs. Adversa 420!
2014. augusztus 05. írta: Hodini

Az esti programod: UoL vs. Gamers2, WiLD vs. Adversa 420!

Felejtsétek el a focit és minden mást estére, készítsétek be az eSportolók vacsoráját (Chips, Cola) és egyszerre két monitort, mert ma két fontos League of Legends meccsen is szurkolni kell (sajnos mindkettő egy időben lesz).

20:00-tól játszik a WiLD CM csapata az Adversa 420 ellen az ESL Euro Series kupa C-csoportjában. A lengyel ellenfél az első meccset megnyerte a Challenger Seriesben tavasszal 3. Denial ellen, ami szép teljesítmény, ugyanakkor a WiLD a szintén CS-es, tavasszal 4. Reasont verte nagyon simán a csoportjának az első körében, így a ma esti párharc igazi ki-ki meccsnek ígérkezik. A WiLD Reason elleni meccsét itt tudjátok visszanézni, a ma esti stream pedig EZEN a linken lesz.


Watch live video from ESLbenelux on Twitch

Az este másik, ugyanilyen fontos mérkőzése szintén 20:00-tól már a Challenger Series playoffja lesz, ahol a Vizicsacsival felálló Unicorns of Love küzd majd meg a Gamers2 csapatával. Mindkét együttes jól ismeri a másikat, Ocelote-ot senkinek se kell bemutatni, a tét a legjobb 4 közé jutás, BO3 módban, elképesztő párharcra lehet számítani. A Unicorns az elmúlt napokban, hetekben nagyon jó formában van, PowerOfEvil visszatérésével úgy néz ki, nagyon összeállt most a csapat. Az elmúlt meccseiket nézve úgy tűnik, hogy a metához is kiválóan tudtak alkalmazkodni, ez pedig kulcsfontosságú lehet este.

UOL.jpg

Amennyiben bejutnak a legjobb négybe, az a H2K vár majd rájuk, akiket legutóbb a FACEIT tornán sima 2-0-ra legyőztek. Ha pedig a legjobb 3-ban végeznek, akkor tavasszal már az LCS-be jutásért játszhatnak!!!

Tehát még egyszer, mit fogtok nézni este?

WiLD CM vs. Adversa 420 (ESL Euro Series) 20:00, Stream ITT

UoL vs. Gamers2 (LoL Challenger Series Playoff) 20:00, Stream ITT

Hajrá WiLD, Hajrá UoL!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr636574589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása