Apa kezdődik!
2015. január 22. írta: Hodini

Apa kezdődik!

Este 6 órakor kezdetét veszi a 2015-ös EU LCS tavaszi szezonja. Nem is mennék bele a részletekbe, inkább csak összefoglalom még egyszer:

- Fontosabb változások tavalyhoz képest ITT

- Vizicsacsi és UOL hype ITT

- 10 tipp az idei szezonra ITT

Ami még újdonság, hogy a teljes tavaszi szezonnak lesz magyar nyelvű közvetítése. Pierce és Arwyll mellett bemutatkozik két új arc is, név szerint  Békés "Darcigh" Márton és Szentkúti "Kutif" Frigyes. Egyelőre még nem hallottam a hangjukat, de kíváncsi vagyok rájuk. Minden magyar nyelvű LCS adás http://www.twitch.tv/lcshu csatornán követhető majd. 

És akkor még egy kis ráadás a végére: elindul a PTL, azaz a PrimeTime League, ami lényegében a tavalyi Preview Show 2015-ös verziója lesz. Nagyon beharangozták, kíváncsian várom. Tavaly, főleg a vb-n eléggé elnyújtották a preview-okat, a végén már kimondottan unalmas volt.

lcs_1.jpg

Szóval holnaptól LCS, lehet szurkolni Csacsiéknak, hogy jussanak ki a vb-re. (Ami nekünk most különösen jó lenne, hogy kiderült, Európában lesz az idei világbajnokság). 

Hajrá! 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr987096107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása