#Csacsicarry!
2014. szeptember 11. írta: Hodini

#Csacsicarry!

Eljött a nagy nap, amire már régóta vár az egész hazai LoL community: a Vizicsacsival felálló Unicorns of Love a Millenium csapatával küzd meg a 2015-ös EU LCS részvételért!

A csapat egy korábbi Facebook bejegyzésben már megemlítette, hogy többször scrimmeltek már a Kevinék ellen és úgy érzik, van esélyük legyőzni őket. Látva azt, hogy a Challenger Series playoffjában a közönség előtti játék mennyire felpörgette őket, szerintem bizakodóak lehetünk. Ráadásul most már Csacsiék az egyetlen csapat, amelyik még csont nélkül bejuthat az LCS-be, hiszen mind a H2K, mind az SKP kikaptak kedden és szerdán, rájuk még biztosan vár az Expansion Tournament.

csacsicarry_'.jpg

Persze nem szabad lebecsülni az ellenfelet: a Kev1n, Kottenx, Kerp, Creaton, Jree kezdő ötös brutálisan erős nem csak egyénileg, de csapatban is. A hatodik helyen végeztek a nyári LCS-ben, papíron a Gambit-CW-Mill hármas közül ők a legerősebbek.

A mérkőzés magyar idő szerint este 19 órakor kezdődik, aki nem gép előtt szeretné nézni, annak lehetősége van a Lurdy házban, részletek ITT!

Aki otthon, a stream előtt nézi majd a meccset, az EZEN a linken tudja majd követni az eseményeket.

Szóval kaját, piát bekészíteni estére és gyerünk szurkolni, hajrá Vizicsacsi, hajrá UoL!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr196686751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása