Íme az új unikornisok: Gilius, Airwaks, H0R0
2015. július 15. írta: Hodini

Íme az új unikornisok: Gilius, Airwaks, H0R0

18641392704_d1157f6a64_k.jpg

Tegnap este kiderült, hogy ki(k) fogják Kikis pótolni az Unicorns of Love csapatánál. Nem egy, de mindjárt három nevet is kaptunk: Berk “Gilius” Demir ezen a hétvégén már biztosan kezdőként játszik majd a csapatban, (egyelőre) csereként pedig a koreai Cho "H0R0" Jae-hwan és a Copenhagen Wolves csapatából már jól ismert svájci Karim "Airwaks" Benghalia szerepelnek a lineup-ban.

gilius.jpg

Mint ismeretes, múlt héten bejelentette a csapat, hogy távozik a playmaker belső problémákra hivatkozva. A Riot szabályai szerint néhány nappal az aktuális versenyhétvége előtt be kell jelenteni bármilyen csapatbeli változtatást, így is történt: Ezen a hétvégén az a Gilius szerepel majd az LCS színpadán, akivel a csapat tavaly kivívta a feljutást a topligába a Millenium ellen. Az új kezdő junglerrel egyelőre vegyesek az érzelmek a rajongók részéről: egyrészt egy mechanikailag jó játékosról van szó, aki már ismeri a csapatot és így egyáltalán nem lesz nehéz felvenni a fonalat velük, másrészt viszont az a hír járja, hogy gyakran elég forrófejű és agresszív, vagy szaknyelven toxic játékos, amit a Riot eddig se nézett jó szemmel. Erre a hétvégére ettől függetlenül továbbra is ő a legjobb választás, aztán majd meglátjuk, mi lesz.

airwaks.jpg

Airwaks az elmúlt évben a CW csapatát erősítette. Tavasszal 10 különböző hőssel játszott az LCS alapszakaszában, így champion poolban nincs hiány, kérdés, hogy hogyan tud majd teljesíteni a másik két junglerrel szemben.

horo.jpg

H0R0 érkezése viszont mindenképpen figyelemre méltó, úgy tűnik, az UOL is ráállt a koreai importra, ráadásul rögtön minőségi árut szereztek be: a 18 éves koreai az SKT armadáját erősítette 2014-ben, majd az év októberében Európába igazolt Ryuval együtt, az akkori Milleniumba, amely azóta megszűnt. H0R0 aztán átz igazolt az MYM csapatába, de ők meg kiestek a tavaszi LCS végén. Ha H0R0-nak sikerül beilleszkednie a csapatba és megtalálja az összhangot a többiekkel, akkor komoly kihívó lehet az UOL a rájátszásra.

Nektek mi a véleményetek az új érkezőkről? Csütörtökön minden kiderül, addig viszont nézzük vissza, hogyan is jutott fel - akkor még Gilius segítségével - az UOL az LCS-be!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr547629324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jckiE 2015.07.15. 09:57:46

SzerintemHoro lenne a legjobb választás de ki tudja.
Galius ismeri a csapatot, de ott van még a toxicitás.
Airwaks-ről pedig semmi véleményem nincs.
Remélem jól fognak dönteni az Unikorisok!
süti beállítások módosítása