Heti League 9.
2015. július 13. írta: Hodini

Heti League 9.

Továbbra is legyőzhetetlen a Fnatic, csere az UOL-nál és egy kellemetlenebb hír is: ez történt a múlt héten a League of Legends esport világában!

18869925663_25646e5e4b_k.jpg

Ahogy arról már írtunk a múlt héten, távozott a Unicorns of Love csapatának playmakere, Kikis, belső problémákra hivatkozva. A Daily Dot forrásai szerint az új jungler - bár hivatalosan még nem erősítette meg a csapat - az Daniel "Dan" Hockley lesz, aki tavaly már játszott együtt a csapattal. Akkor azért hagyta ott az Unikornisokat, mert a tanulmányaira kellett koncentrálnia, de most úgy tűnik, hogy nincs akadálya az LCS-ben való bemutatkozásnak. Mindeközben egy német portál állítja, Kikis már tárgyal az amerikai C9 csapatával, ahonnan nemrég távozott a jungler, Meteos, akinek a helyén jelenleg a korábban visszavonult mides, Hai játszik. Igazi szappanopera.

Vakbélgyulladással, kórházba került a tavalyi világbajnok support, Cho "Mata" Sehyeong, ezzel csapata, a Vici Gaming vissza is lépett az éppen zajló Demacia Cup további küzdelmeitől. Mata korábbi, vb-győztes csapattársai se élik éppen legfényesebb napjaikat: Pawn nemrég épült fel egy sérülésből, Dandy már más lanen játszik, Imp pedig nem érzi úgy az új supportjával az alsó ösvényt, mint Matával. Egyébként nemrég összejött a régi ötös, hogy poénból játsszanak egy meccset a régi idők emlékére, ráaádásul a saját karaktereikre szabott skinekkel, érdemes belenézni, még mindig brutál ütős a csapat!

Újabb rekordott döntött meg a Fnatic: az LCS történetében egyedüli csapatként, jelenleg 14 meccses győzelmi sorozatnál tartanak és a nyáron még nem találtak legyőzőre. Már csak 4 mérkőzés van hátra az alapszakaszból, így egyre nagyobb az esély arra, hogy vereség nélkül fejezzék be a nyári bajnokságot, ami egyben egy biztos helyet jelent nekik az októberi világbajnokságra. Pedig azért mostanában gyakran kell hátrányból játszaniuk: az Origen 7000 arany hátrányból jöttek vissza és nyerték meg a meccset.

10 perc alatt keltek el a jegyek az őszi világbajnokság párizsi csoportmeccseire: a 8 napra kb. 12-13.000 jegyet lehetett venni, úgy tűnik, a Riot kicsit alábecsülte az érdeklődést, de persze a helyszínválasztás pontos okait nem tudni. Én mondjuk jobban örültem volna, ha mondjuk a Bernabeu-ban rendezik a döntőt...

A végére ezúttal pedig nem egy vicces válogatást, hanem a tegnap kijött Unicorns of Love Gaming House tour videót teszem be ide nektek. A srácok egyszerűen zseniálisak, hát lehet őket nem szeretni? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr987614784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása