10 perc (!) alatt fogytak el LoL vb jegyek
2015. július 09. írta: Hodini

10 perc (!) alatt fogytak el LoL vb jegyek

worlds2015.jpg

Igen, ez pontosan 600 másodperc, ennyi idő alatt kelt el az összes jegy az októberi League of Legends világbajnokság párizsi csoportmérkőzéseire. Ahogy arról már korábban írtunk, a fejlesztő Riot Games éves világbajnokságát idén Európába hozza, pontosabban négy nagy főváros (Párizs, London, Brüsszel, Berlin) egy-egy csarnokába.

Az egyik pórul járt szurkoló 40 perccel a hivatalos vásárlási deadline előtt belépett, de már csak az alábbi kép fogadta:

vbjegyek.png

A mérkőzésekre két árkategóriában (33 EUR, 22 EUR) lehet jegyet venni, a 2. kategóriás jegyekből az összes elfogyott azonnal, a nap végére azonban már egyetlen jegy se volt kapható.

A világbajnokságon 16 csapat vesz részt kvóták szerint a világ egyes régióiból, a csoportkörökből pedig a legjobb 8 megy tovább a negyeddöntőbe. A párizsi Le Dock Pullmann a hivatalos adatok szerint egyszerre 1500 ember befogadására képes, a csoportmeccsek pedig 8 napon keresztül tartanak, gyors fejszámolást végezve tehát 12.000 jegy kelt el 10 perc alatt. Úgy érzem, kicsit alábecsülte a Riot az érdeklődést. És ezek még csak a csoportkörök. 

A negyeddöntők Londonban a Wembley Arénában lesznek, amely 12.500 ember befogadására képes, az elődöntők Brüsszelben a Brüsszel Expon, míg a döntő Berlinben az O2 Arénában, ide kb. 20.000 embert várnak. Kíváncsian várom, hogy ide mennyi idő alatt fogynak el a jegyek, amelyeket a Riot a következő napokban, folyamatában ad majd ki, helyszínenként. Remélem, a tavalyihoz valami hasonló látványban lesz majd részünk:

lolvb2014.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr567611994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása