Vizicsacsi: 3-2-re nyerünk az SK ellen
2015. április 11. írta: Hodini

Vizicsacsi: 3-2-re nyerünk az SK ellen

Hagyományos meccsbeharangozó helyett ezúttal úgy gondoltuk, megkérdezünk néhány, LoL-ban jártas személyt, hogy mit gondolnak a vasárnapi, Unicorns of Love - SK Gaming LCS elődöntőről. Az alábbiakban a magyar Rioterek, Pierce és Arwyll, valamint sundii és jómagam tippjeit olvashatjátok!

uol_sk.png

Kiss "Vizicsacsi" Tamás: 

Szerintem győzni fogunk 3-2-re, mert a bo5-ös széria során jobban fogunk tudni adaptálni, mint ők. Több stílust is játszunk és meg tudjuk majd őket lepni.

Lőrincz "Riot Cécidog" Béla:

Szerény véleményem szerint az UOL-nak kemény meccse lesz, de általában az erősebb ellenfelek ellen teljesítenek jobban, szóval végül csak sikerül nekik győzni. Szeritem valami érdekes csapatkompozícióval meglepik majd az SK-s srácokat és 3-2-re nyernek.

Német "Pierce" Ákos:

A szívem az Unikornisokért dobog már másfél éve, mióta őket ismerem. Volt néhány változás a felállásban ez idő alatt, de nagyon jó a mostani csapat, szívből remélem, hogy nyernek. A reális az, hogy elhoznak 2 meccset, de ki fognak kapni, mert az SK több tapasztalattal rendelkezik - sajnos. Ettől függetlenül, egy új csapattól az LCS-ben ez akkoris óriási teljesítmény. Szóval HAJRÁ UOL!

Fontos "Arwyll" Dániel:

3-1-es SK győzelmet tippelek. Emelem kalapom Hylissang és Kikis teljesítménye előtt, a UoL erőssége lehet továbbra is a különleges hősök választása, de félek, hogy a negyeddöntőben a 2. és a 3. meccset sokkal inkább a Gambit hibái döntötték el az UoL javára. Az SK kevesebbet szokott hibázni, sokkal megfontoltabban játszanak, de nem verhetetlenek. Fel kell kötni a gatyát Freddy és Fox ellen, soloban pedig nem szabad kikapni. Forg1ven meg ígyis-úgyis farmolni fog! :)

Deák "sundii" András:

Ha csak a tavasszal mutatott játékot nézzük, akkor egyértelműen SK-t mondanék, de mostanában az alapszakasz első helyezettjénél gondok vannak házon belül. Forgiven csúnyán nyílvánult meg csapattársáról, nRatedről. Állítólag nem is érzi jól magát, a playoff végén nagy valószínűséggel ott is fogja hagyni az SK-t. Másfelől szerencsém volt őket látni az IEM-en, és hát egy meccsen könnyen zavarba lehet hozni őket. Amint kezdik elveszteni az önbizalmukat, úgy meg lehet őket fogni. Ha másban nem, akkor ezekben mindenképp bízhatunk (UOL 3-2 SK).

És végül jómagam, Hodozsán "Hodi" Dániel:

Ha a szívemmel kéne tippelnem, akkor 3-2-es UOL győzelmet mondanék - úgy érzem, megvan Csacsiékban az a meglepetésfaktor, amivel ki tudják zökkenteni az SK szabályokra, objective-kre épülő játékát, legyen az egy szokatlan champion pick vagy egy káoszos teamfight. Ugyanakkor, ha az eszemmel nézem a dolgokat, akkor 3-1-es SK győzelmet tippelek, a szezon alatt mutatott teljesítmény alapján egyértelműen az SK mellett szól minden, még akkor is, ha az egyik vereségüket a háromból pont Csacsiék ellen szenvedték el. Egyszer már sikerült elverni őket.. miért ne sikerülhetne még háromszor?

Ti milyen végeredményre számítotok? Jöhetnek a tippek kommentben!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr857353870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása