2015 legemlékezetesebb League of Legends pillanatai
2015. december 31. írta: Hodini

2015 legemlékezetesebb League of Legends pillanatai

Idén talán minden eddiginél eseménydúsabb évet zárhatunk League of Legends fronton, tele emlékezetesebbnél-emlékezetesebb pillanatokkal. Vicces, sírós, epic, wtf - ezekből szedtük össze a legjobbakat, íme.

Faker bukfence - Kezdjük mindjárt a kétszeres világbajnok, egyben a világ legjobb játékosának emlékezetes belépőjével a vb döntőjében. Ezt a bukfencet nem felejtjük el egyhamar, az biztos.

MonteCristo és DoA Shen cosplaye: a Koreában"légióskodó" angol nyelvű kommentárok, MonteCristo és DoA kitettek magukért a koreai regionális selejtezőben és beöltöztek az egyik karakternek. Látványos felvezető show volt, az biztos :)

Dyrus érzelmes visszavonulása - Észak-Amerika talán legismertebb játékosa, Marcus "Dyrus" Hill 5 hosszú év után, a világbajnokság befejeztével akasztotta szögre az egeret. Búcsúbeszédére sokan emlékezni fognak, kevés olyan játékos van, aki ennyire meghatározó szereplője lett volna a League of Legendsnek. 

Froggen vs DoubleLift az All Star gálán: Az év talán legviccesebb pillanata, mikor Froggen a hógolyója után repül, miközben DoubleLift éppen hazateleportál, ezzel pedig Froggen azonnal meghal ellenfele bázisán. Egyszer is nehéz összehozni, nem hogy egymás után kétszer.

A Fnatic veretlen nyári szezonja: a kompetitív LoL történetében a Fnatic az első csapat, amelyiknek sikerült veretlenül zárniuk egy szezont. A nyári alapszakaszt 18-0-al zárták, először a rájátszás döntőjében buktak meccset (de a döntőt 3-2-re megnyerték az Origen ellen). Íme a legszebb megmozdulásaik.

Huni, a jelenség: Ha valakiről elmondható, hogy üde színfolt volt az európai játékosok között, az a koreai Huni. A Fnatic toposa nem csak remek játékával emelkedett ki a többiek közül, de hiányos és emiatt rendkívül vicces angol tudásával szinten minden héten mondott vagy tett valamit amitől mindenki a földön fetrengett a röhögéstől. Nagy kár, hogy a pénz Amerikába szólította.

TSM DoubleLift és Yellowstar: Bombaként robbant mindkét hír, miszerint az amerikai Team Solomid az alsó ösvényére leigazolta a legnagyobb riválisától, a CLG-től DoubleLiftet, Észak-Amerika talán legjobb lövészét, míg mellé Európa és a világ egyik legjobb támogató játékosát, a Fnaticos Yellowstart. Mintha a PSG egyszerre vette volna meg Messit és CR7-et. 

Mark Cuban lolozik és ledobja az F-bombát: Az Intel vezérigazgatója, Brian Krzanich, valamint a Dallas Mavericks NBA csapat és még sok más cég tulajdonosa, Mark Cuban is játszott egy showmeccset az IEM San Jose-i állomásán. Érdemes végignézni, nagyon vicces, ahogy a profik mellett próbálnak érvényesülni. Ráadásul a meccs után Cuban az interjúban elenged egy "fuck" szót, amiért 15.000 dollárra büntetik (természetesen jótékony célokra megy a pénz), ő erre reagálva pedig megfejeli még egy fuckkal, zseniális.

Az SKT visszaül a trónra: A 2013-as világbajnok SK Telecom T1 idén megint nem talált legyőzőre, mindössze egyetlen meccset elveszítve söpörték be idén is a világbajnoki címet. Bengi és Faker ezzel kétszeres világbajnokok már, először a LoL történetében.

Quickshot csípős paprikát eszik miközben castelni próbál: Vannak olyan pillanatok, amikor a kommentátorok is unatkoznak, ez pont egy ilyen pillanat.

Zirene tánca: Ez is egy ilyen pillanat.

Phreak torokgyulladással közvetít: Minden tiszteletünk a szóvicckirályé, aki gyakorlatilag hang nélkül üvöltötte végig a CLG és az NME meccsének legizgalmasabb részét. Epic.

2015-ös URFitational: és végül, de nem utolsó sorban: idén a Riot ezzel a gálameccsel vívta ki a tartalomgyártás királya címet nálam. Az "URFitational" (Ultra Rapid Fire mód - minden legalább 3x olyan gyors), egy különleges mérkőzést csináltak. Erre nincsenek szavak, ezt látni kell. De komolyan.

Nektek melyik volt a kedvenc pillanatotok 2015-ben?

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr178208912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása