2015 legjobb LoL meccsei
2015. december 29. írta: tronke1

2015 legjobb LoL meccsei

loling.jpg

Az IEM kölni állomásával az idei évre véget ért a kompetitív League of Legends szezon, a pihenő azonban rövid, hiszen kicsivel kevesebb, mint három hét van hátra az LCS kezdetéig. Azért, hogy addig is legyen mit nézni, összeszedtük nektek az idei év szerintünk legjobb mérkőzéseit!

5. Fnatic vs Unicorns of Love, EU LCS Spring, 8. hét

Minden benne van, amiért úgy szerettük az eredeti UoL csapatot: fura pickek Csacsitól, kreatív stratégia és természetesen rengeteg kill (1,7 percenként). A tavaszi LCS két legjobb meccse egyértelműen a FNC és az UOL párharca volt.

4. Fnatic vs AHQ, Worlds, csoportmérkőzések

A csoportmeccsek egyik legjobbja, az a fajta, amitől tövig rágja az ember a körmét. Két homlokegyenest eltérő stratégia találkozása, iszonyatos vérfürdő ötven teljes percen keresztül. Az ahq szinte végig vezetett valamelyest, de 50 percnél elég egyetlen apró hiba és azonnal megfordul a meccs. Most is ez történt.


3. Origen vs KT Rolster, Worlds, csoportmérkőzések

Az Origen egy szoros EU döntő után egy erősnek tűnő csoportba került - akkor harmadik helyre soroltuk őket, az LGD és KT mögé. Agresszív játékosok és magas szintű stratégia jellemezte az első meccset, amivel a keleti csapatok tiszteletét sikerült kivívniuk. Xpeke előrántja a védjegyének számító Twisted Fatet, az Origen pedig ezzel a győzelemmel, ha csak ideiglenesen is, de átvette a csoportelsőséget.


2. LPL Spring döntő, ötödik meccs

A teljes szezonban a két legjobb csapatnak tűnő LGD és EDG csap össze, hihetetlenül szoros, öt mérkőzéses Bo5 szériában. A játék végén egy baron callon múlik, hogy ki megy később az MSI-ra. Ja, és respect Deftnek, hogy egy kínai döntő 5., mindent eldöntő meccsén még képes összehozni egy pentakillt (a videón 39:50-től).

 


1. SK Telecom T1 vs CJ Entus, LCK Spring, elődöntő negyedik meccse

Számomra egyértelműen ez volt az év mérkőzése. Bang, Marin és az egész SK Telecom csapat itt mutatja meg, hogy néhány hónappal később miért lesznek világbajnokok, hihetetlen playek sorozata a meccs. Foggal-körömmel ragaszkodnak a győzelemhez - amit Bang csinál ezen a meccsen, az talán a legmagasabb szintű játék, amit egy ADC művelhet. A legapróbb hiba és talán a CJ Entus megy az MSI-ra.

Szerintetek melyik volt az év legjobb meccse? Jöhetnek itt vagy Facebook-on kommentben a válaszok!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr88202534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása