Csere az Elementsnél, MYM-nél, Gambitnél
2015. február 18. írta: Hodini

Csere az Elementsnél, MYM-nél, Gambitnél

Félidőhöz érkezünk a hétvégén az EU és NA LCS-ben is, Észak-Amerikában a TSM és a CLG, Európában az SK és a Fnatic uralja a jelenleg a tabellát. Az már azonban most látszik, hogy a "második etapra" néhány csapat cserélni fog az eredményesebb játék reményében. Vegyük szépen sorban.

lcs_cserek.jpg

A hét elejéne bombameglepetése az volt, amikor a Team Liquid bejelentette, hogy kispadozza Pigletet, az SK Telecom korábbi ADC-jét és helyére visszahívja az LCS 1. fordulójában kimagasló teljesítményt mutató KeithmcBriefet. A döntést azzal indokolták, hogy egyelőre nincs meg az összhang Piglet és a csapat többi tagja között, de dolgoznak az ügyön. 

Átugorva Európára: Az Elements úgy döntött, hogy lecseréli a toposát, Wickd-et, aki az elmúlt hónapokban nem tudott megújulni és rendszeresen ő a csapat gyenge láncszeme a tavalyi világbajnokság óta. Wickd helyére az a Kev1n érkezik, aki korábban megfordult már az SK-nél és a NiP-nél is. Az ő kedvenc hőse is Irelia, meglátjuk, jobban megy-e majd neki vele mint Wickd-nek.

A MYM-nél nem elég, hogy az egyik legtehetségesebb mides, Kori a szervezeten belüli problémák miatt elhagyta a csapatot, most hasonló okokból Mimer is úgy döntött, hogy távozik. Kori valószínűleg a Gambitnél folytatja, mert niQ egészségügyi problémák miatt úgy döntött, egy időre felhagy a versenyzéssel. (ezen a héten niQ helyett Betsy fog játszani). Mimer utódja pedig valószínűleg az a Jwaow lesz, akinek már háromszor sikerült majdnem (!) feljutnia az LCS-be. Jwaow a Gamers2 ex-toposa, lehet, hogy most végre tényleg összejön neki az LCS. Az MYM egyébként szenved a kieső játékosai pótlásával és nem könnyíti meg a helyzetét az elmúlt hetekben kiszivárgott belső balhé se, amiért a Riot meg is büntette őket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr107185037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása