Interjú Sheepy-vel, az UoL menedzserével!
2014. október 10. írta: Hodini

Interjú Sheepy-vel, az UoL menedzserével!

UOL.jpg

Vizicsacsi nevét már szinte minden magyar lolos ismeri, csapatáról, a Unicorns of Love-ról és annak jövőjéről – azt leszámítva, hogy tavasszal indulnak az LCS-ben – egyelőre azonban még nem sokat tudni. Ennek apropóján az Esportmilla szerkesztője, Szeki megkereste a csapat menedzserét és edzőjét, Fabian “Sheepy” Mallantot (aki korábban az UoL junglere volt), aki örömmel válaszolt a neki feltett kérdésekre. Sheepy mesélt a saját jelenlegi munkájáról, a csapatot érintő kihívásokról, motivációról, szponzorokról, gamer házról és persze egy kicsit magáról Csacsiról is. A kérdések összerakásában én segítettem Szekinek.

Kérlek, mutatkozz be néhány szóban.

- Sziasztok, Fabian „Sheepy” Mallant vagyok, jelenleg menedzsere/edzője a Unicorns of Love csapatának.

Mi a jelenlegi szereped a csapatban? Mit csinálsz pontosan a csapatért?

- Pillanatnyilag a munkám két részre van osztva. Kellett egy menedzser a csapatnak az LCS-be való bejutás után, ezt vállaltam. Beszélek szponzorokkal és más különböző cégekkel a jövőt illetően. Illetve, a különböző közösségi média oldalainkon értesítek mindenkit, hogy mi is történik velünk, de ezeken felül egy csomó más dologgal foglalkozom. A legfontosabb a csapatunk fejlesztése és lezárni az előkészületeket, mire az LCS elkezdődik. Másrészt, én vagyok a csapat edzője is: Scrimeket szervezek, fejlesztem a csapat kommunikációját, összehangoltságát.

Mint menedzser, hogy néz ki egy napod?

- Van egy “mit kell ma csinálnom” listám minden napra, azon szoktam végigmenni. Ellenőrzőm az emailjeimet és skype üzeneteimet, hogy folyamatos kapcsolatban legyen pl. a Riottal vagy más cégekkel. De ugyanígy ellenőrzöm a közösségi média felületeinket. Egyébként pedig szituációfüggő: figyelnem kell, hogy a weblapunk fejlesztése milyen tempóban halad vagy hogy a merchandise anyagaink gyártása hol tart.

Ez elviszi az egész napodat most már?

- Igen, egyre inkább. Egyelőre még egyetemre járok (jövő héten kezdődik a következő félév) de tervezem a jövőben jelentősen lecsökkenteni a tanulmányaimat aszerint, hogy a csapatnak mennyire van szüksége rám. Elképzelhető, hogy hosszabb szünetet fogok kivenni, ha a munkám túl nagy falat lesz.

A teljes interjút az Esportmilla blogján, ITT olvashatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr786776969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása