Lolfoglalás - szombaton döntő, készüljetek!
2014. június 16. írta: Hodini

Lolfoglalás - szombaton döntő, készüljetek!

Elérkeztünk az első hivatalos, a Riot Games által szervezett hazai verseny, a Lolfoglalás döntőjéhez! A szombati esemény amellett, hogy élőben lesz majd közvetítve (remélem) több streaming platformon is, egy egész napos showműsorral várja az érdeklődőket a Syma csarnokban, ezzel is megünnepelve a League of Legends magyar nyelvű kliensének megjelenését.

lolfoglalas_1.jpg

A programok 11-től kezdődnek és este 7 óráig tartanak. Lesz:

  • Fun game, ahol véletlenszerűen kiválasztott szerencsések a nagyszínpadon játszhatnak Rioterek, híres magyar játékosok, streamerek és adminok ellen
  • Élő kvíz a nagyszínpadon, ahol különféle extra ajándéktárgyakat nyerhetsz
  • Cosplay show a legjobb magyar cosplayerekkel (akár te is beöltözhetsz!)
  • És a lényeg: LoLfoglalás 3 meccses döntő élőben


És ez még nem minden: A helyszínen találkozhatsz a szinkronhangokkal, akik elmesélik majd a játék lefordításának kulisszatitkait. És hogy az esemény még vonzóbb legyen, minden résztvevőnek hivatalos League of Legends ajándékcsomag jár!

A jegyek ára átlagos, a 2000 Ft-os beugró a tervezett programok és az ajándékcsomag fényében bőven megéri. Ráadásul az össze helyszíni jegy elkelt már, csak elővételes jegyek maradtak, ez is jelzi, hogy mekkora az érdeklődés az esemény iránt. További részletek itt.

Ennek tükrében a blogon egész héten Lolfoglalással kapcsolatos bejegyzések lesznek, szombaton pedig helyszíni tudósítással jelentkezem majd. Képek, videók, interjúk hamarosan, addig is, ne felejtsetek el követni Facebook-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr906306717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása