eSport esemény lesz a Wembleyben!
2014. május 24. írta: Hodini

eSport esemény lesz a Wembleyben!

A League of Legends nyári bajnokságának 5. fordulóját innen fogják élőben közvetíteni

Mi a közös az 1948-as és a 2012-es nyári olimpiai játékokban, valamint League of Legendsben? Az, hogy mindháromnál főszerepet kapott a londoni Wembley aréna!

Június 21-22-én, az európai Championship Series 5. hetében a bajnokságot a több tízezer fős befogadóképességű Arénából fogja élőben közvetíteni a Riot! Természetesen a meccsek a helyszínen, élőben is megtekinthetőek lesznek, a jegyárakat hamarosan közzéteszik! Egy "sima" LCS napra 10 euró egy jegy, reméljük, hogy ennél nem nagyon fogják feljebb vinni az árat.

wembley.jpg

A program izgalmasnak ígérkezik, ugyanis ezen a két napon lesz a Challenger Series döntője, valamint bronzmeccse, ahol megtudjuk, hogy kik a legjobb "B" ligások, akik jövőre indulhatnak majd az "A" ligában!

A bajnokság meccsei pedig az alábbiak lesznek:

  • SK Gaming - Alliance
  • Supa Hot Crew - Copenhagen Wolves
  • Millenium - Roccat
  • Gambit Gaming - Fnatic


Szóval izgalmakban nem lesz hiány, kíváncsi vagyok, hány helyet adnak majd ki, és mennyire tudják a szurkolók megtölteni a helyszínt.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr156201203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koshy 2014.05.29. 00:24:53

Nem a Wembley stadionban lesz hanem az Arena-ban két külön hely a kettő. Utóbbi "csak" tizenpárezres korrigáld :)
süti beállítások módosítása