Itthon is indul a versenyszezon
2015. január 20. írta: Hodini

Itthon is indul a versenyszezon

Ahogy megyünk bele egyre jobban a 2015-ös évbe, úgy közelednek az újabb és újabb bajnokságok, versenyek. Bár a februári hónap még relatíve csöndesnek ígérkezik (persze az LCS-t leszámítva), márciustól dübörög a hazai esport élet is!

rift.jpg

Az egyik első ilyen, új kezdeményezés a Rift Esports versenysorozat, amelynek első állomása a Rift Cup lesz március 7-én. A lebonyolítás hagyományos módon. február közepén kezdődő online selejtezőkkel, majd nagyközönség előtti offline döntővel zajlik majd, ahol a selejtezők legjobb négy csapata a Lurdy konferencia és rendezvényközpont legnagyobb termében küzd majd meg a készpénzes és tárgyi nyereményekért.

Ami új az eddig hasonló versenyekhez képest, az az, hogy ez lesz az első olyan hazai rendezvény, amelyen a műsorvezetők és szakkommentátorok mellett egy analyst desk (stúdió) fog segíti kielemezni a játékokat. Néhány név, csak ízelítőként: orobeRto, Pierce, Arwyll, Drang, és ez még nem a végleges lista!

A League of Legends kupa helyszíni döntője előtt a látogatóknak lehetőségük lesz megnézni hazánk legjobb cosplayeseit, de lesznek előadások és nyereményjátékok is! Ja, és persze én is ott leszek ;) Szóval érdemes lesz kinézni, durrantsuk be az évet a Riften!

További információkat a www.riftcup.com weboldalon, vagy a Rift Cup Facebook oldalán a www.facebook.com/Riftcup -on találhattok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr657091969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása