Karakterek történetei: újratöltve
2014. szeptember 05. írta: Hodini

Karakterek történetei: újratöltve

Bár tény és való, hogy minden egyes League of Legends karakternek van egy bizonyos szintű háttértörténete, oka, amiért bekerült a hősök közé, egyre nehezebb volt konzisztensen írni az újonnan belépő champion-ök történetét.

A rajongók részéről is hatalmas érdeklődés volt arra vonatkozóan, hogy két karakter (pl. Jinx és Vi) ne csak simán testvérek legyenek, hanem legyenek egy nagyobb történet köré fűzve. A Riot pedig hallgatott a közönségére és bejelentette, hogy több médiumon keresztül, több formában is kibővíti, újratölti a karakterek történeteit.

runeterra.png

A részletekről egyelőre még nincsenek infók, de nekem azért van néhány gondolatom, hogy ez mit jelenthet majd:

  • VÉGRE LEHET ANIMÁCIÓS SOROZAT! Alig várom már, hogy megjelenjen a LoL story első évada, annyi történet van, amit el lehet mesélni, a fenti hírek fényében pedig nem kell már sokat várni erre
  • Sokkal szerethetőbb és mélyebben megértett karaktereket! Ha egy karakter története jól meg van írva, sokkal vonzóbb lehet a játékosok számára, mert könnyebben tudnak azonosulni vele. Pl. nemrég kipróbáltam, hogy milyen Frejlord hőseivel 5v5-ben, elképesztő meccset játszottunk, nagyon nagy élmény! Azóta imádom annak a régiónak a champion-jeit.
  • Még több, karakterhez köthető ajándéktárgyat, kiegészítőt: a Teemo sapkák és Ziggs bombák után én pl. nagyon szeretnék egy Master Yi szemüveget :)

Csak reméljük, ezeket minél hamarabb megcsinálja a Riot.

Ti várjátok már az új háttértörténeteket?

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr986673731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása