Minden, amit tudnod kell a május 8-i All-Star gáláról
2014. május 01. írta: Hodini

Minden, amit tudnod kell a május 8-i All-Star gáláról

A 2014-es League of Legends All-Star gála mához egy hétre, május 8-11. között kerül megrendezésre Párizsban, ami egyet jelent: 4 nap tömény játékmaraton a profikkal!

allstar.jpg

Idén először két részből tevődik majd össze a program

Az egyik az All-Star Invitational, ahol az 5 régiós bajnokság (NA LCS, EU LCS, OGN, LPL, GPL - C9, Fnatic, SKT-1, OMG, TPA) tavaszi győztesei mérkőznek meg egymással. A körmérkőzéseket követően a legjobb 4 játszik elődöntőt, majd közülök is a két jobbik a döntőt a végső, 50.000 $-os fődíjért.

A másik az All-Star Challenge, ez lesz a fun része a programnak, itt régiós csapattagok összekeverednek majd (5 régi 1-1 játékosa alkot majd egy csapatot) és lesz több játéktípus, köztük Hexakill és U.R.F (Ultra Rapid Fire) is :)

A fire csapat tagjai (mindenkiről megnézhető egy "best of" gameplay videó a nevére kattintva):

 

Az ice csapat tagjai:

 

A LoL már egy hónapja hype-olja az eseményt, ráadásul a program menet közben, a fanok szavazataival áll össze: lehetett szavazni arra, hogy melyik legyen az a karakter, amelyiket mindkét csapat használni fog U.R.F módban, most pedig május 3-ig összeállíthatsz két komplett csapatot a profiknak a Pick 10 keretében. Kíváncsi vagy, hogyan teljesítenek kedvenc, egyébként alig használt karaktereddel mid lanen? Szeretnéd látni, hogyan dzsungeleznek Tariccal? Hajrá, lehet, hogy a te összeállításod lesz a legjobb!

Aki esetleg élőben szeretné nézni, a legolcsóbb jegy 22 euró (kb. 7000 Ft), a legdrágább 55 (kb. 17.500 Ft) És a legszebb, hogy most is telt házra lehet számítani.

Szóval tessék lassan izzítani a streameket, addig pedig itt egy kis hangulatébresztő a tavalyi gáláról! (Jézusom, Diana ban? :))

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr56079385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása