Október 4-5.: Ismét MondoGames!
2014. október 02. írta: Hodini

Október 4-5.: Ismét MondoGames!

A hétvégén rendezik az őszi MondoCont és annak keretein belül a MondoGamest is, ahol a CS, HS, WoT és SC2 döntők mellett természetesen kihagyhatatlan elem a League of Legends is.

mondogames_lol.jpg

Ahogy eddig is, a helyszín ezúttal is a Hungexpo lesz, a Gamer események pedig azon belül is a K csarnokban lesznek. Jegyekből csak kétnapos verzió van, külön-külön nem lehet kimenni 1-1 napra. Egy jegy 3500 Ft, de ebből 2x1000 Ft levásárolható az erre kijelölt pultoknál. Jegyvásárlás részletek ITT!

A versenyeknek online selejtezője volt, a LoL kvalifikációt és az elődöntőket több playlisten, Pierce csatornáján nézhetitek vissza.

 

A két döntőbe jutott csapat a DFM és a Proud Sons of Gragas. A lebonyolítás BO3 lesz, a győztes ötös pedig 100 000 Ft-al és sok-sok RP-vel gazdagodik. A meccs október 5-én, vasárnap 11 órakor kezdődik.

Aki esetleg nem tud eljönni élőben megnézni a párharcokat, az se fog lemaradni, ugyanis minden döntőt élőben streamelnek majd a Mondo Twitch csatornáján, ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr266753601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása