Vízumpara az észak-amerikai ligában
2016. január 23. írta: tronke1

Vízumpara az észak-amerikai ligában

Mindenki nézze át a Fantasy LCS csapatát, néhány ismerős arcot nem fogunk látni a mostani hétvégén.

ef.jpg

Több csapattulajdonos is kifogásolta a Riotnál, hogy az idei szezonkezdésre nem ellenőrizték le alaposan minden játékosnál, hogy rendelkeznek-e megfelelő dolgozói vízummal. Mióta számos esportoló kaphat "P" típusú atlétavízumot, jónéhány külföldi taggal bővült az NA LCS, idén 20 import játékos játszik a ligában.

A kérést a Riot ellenőrizte, és kiderült, hogy több játékos sem rendelkezik a megfelelő iratokkal. Ennek egyenes következményeként az Echo Fox szombati meccse elmarad, az NRG az automatikus győztes. Amennyiben vasárnapra tudnak cserejátékosokat szerezni, azt a meccset lejátszhatják.

A Renegades lövésze, Freeze sem játszik, helyette majd Benjamint (LOD) játjuk a pályán, illetve a Dignitas top pozíciójában is cserejátékos lesz. A TiP felső ösvényén Seraph játszik ezen a hétvégén.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr188303948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása