Diamondprox a Unicorns of Love oldalán
2015. december 14. írta: tronke1

Diamondprox a Unicorns of Love oldalán

A Daily Dot forrásai szerint 2016-os szezonban nem más mind Danil "Diamondprox" Resethnikov erősíti  kedvenc unikornisaink csapatát!

doiamond.jpg

Miután Edward, Cabochard és Forg1ven is elhagyta a Gambit Gaminget, a csapatot a tulajdonos eladásra bocsájtotta - ma már tudjuk, hogy az LCS-ben a Vitality Gaming (Cabochard, Shook, Nukeduck, Hjarnan, Kasing) tölti majd be az oroszok által hagyott űrt.

Diamondprox Európa talán legismertebb jungle játékosa. A Moscow 5 oldalán egy jó ideig talán a legjobb is volt a pozíció terén. Igazi innovátor, a counter-jungle stratégia honosítója. Sajnos az orosz csapatot az LCS formátum szépen lassan szétzilálta a heti rendszeres utazás miatt, de szerencsére az eredeti öt játékosból három ma még mindig aktívan játszik.

Érdekes lesz figyelni mire képes a veterán a - hozzá képest mindenképp - meglehetősen újonc csapattal. Az elmúlt évben főleg top felé játszott Cabochard miatt, úgyhogy lehet, hogy idén Csacsit is többször látjuk majd carry pozícióban. 

A csapatot jelenlegi tudásunk szerint így Vizicsacsi - Diamondprox - Fox - Steelback és Hylissang alkotja. PoE elvesztése elég nagy érvágást jelentett a csapatnak, talán Diamond képes lesz őket gatyába rázni.

Nekem őszintén az a legnagyobb bajom a formációval, hogy nincs olyan kiemelkedő carry játékos, aki köré lehetne építeni, mint az Cabochard vagy Forg1ven volt GMB-ben. Ez persze önmagában még nem jelent nagyon nagy gondot - ha srácok a stratégiai részére is gyúrnak a dolgoknak akár erős csapat is lehet belőlük. 

//tronke

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr658170634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bálint Mórász 2015.12.15. 03:14:16

Szerintem, Fox-ra és Csacsira is lehet építeni. Csacsi a nyári szezon interjúin többször is elmondta hogy azért játszik tankokat mert a csapatnak erre van szüksége.
süti beállítások módosítása