1 játék, 2 hét, 3 magyar döntő
2015. július 01. írta: Hodini

1 játék, 2 hét, 3 magyar döntő

A következő napokban, hetekben amellett, hogy a nemzetközi bajnokságok meccsein csorgatjuk majd a nyálunkat, érdemes lesz legalább fél szemmel a hazai LoL közösségre odafigyelni, ugyanis nem egy, nem két, hanem mindjárt három verseny is lesz a közeljövőben!

Elsőként mindjárt most szombaton az OVS Fest keretein belül lesz egy offline döntő, ahol a két online selejtező győztese, a WiLD és a Team HOPE játszik majd, a tét pedig pénz és RP. A szervezői csapat a SpecEffect és az Esportmilla, szóval hasonló színvonalra lehet majd számítani, mint tavasszal az Esport Festen. Na meg a párharc se lesz utolsó, a HOPE mostanában dominálja a magyar LoL scene-t, kíváncsi vagyok, hogy mit tud majd kezdeni velük a WiLD (múlt héten a Rift Cupon 2-0-ra kikaptak, itt az idő visszavágni).

ovs_donto.png

Aztán július 11-én, szombaton ismét nyári Mondogames, itt a selejtezők épp a negyeddöntőknél tartanak, A Team HOPE itt is jó eséllyel pályázik a döntőre, nem láttam ismerős csapatnevet a legjobb nyolc között. Aztán ki tudja, a magyar scene elég gyorsan változik. Mindenesetre, a Mondo-n mindig úgy érzi az ember, hogy egy teljesen másik világba csöppent, már csak ezért is megéri a helyszínen követni az eseményeket.

Végezetül pedig, szintén július közepén 8-12. között az EGC tartja a tőlük már megszokott 3v3-as kupáját - talán ez az egyetlen ekkora méretű 3v3-as kupa Magyarországon (egyébként személy szerint én jobban szeretem a 3v3-at). 128 csapat jelentkezését várják, négy nap tömény Twisted Treeline! Minden infót megtudhattok a weboldalukról!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr287586856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spiritmonger 2015.07.03. 08:13:54

Ó, szent kenyér!
Lennél kedves ezt a posztot magyarul, rövidítések nélkül is leírni, hogy egy laikus érdeklődő, mint én, megértse?

Hodini · http://esportmilla.hu 2015.07.03. 11:00:07

Hogyne :) Végigpörgettem a rövidítéseket, íme minden:
OVS - Online Video Stars - a magyar youtuberek éves találkozója - ovsfest.hu
RP - Riot Point - A League of Legends játékon belül csak vásárolható, vagy versenyeken nyerhető pontok, amiből hősöket vagy egyedi kinézeteket (skineket) lehet venni a karakterekre. 1000 RP (amiért egy közepes skint lehet venni, kb. 2000 Ft)
HOPE, Wild - csapatnevek
EGC - EliseOnline Gaming Community - egy játékosközösség, amely itthon egyedül szervez 3 a 3 elleni versenyeket (a nemzetközi versenyformátum az 5v5 de van lehetőség a játékon belül 3v3-at is játszani, egy másik pályán).

Azt hiszem, ennyi, remélem, tudtam segíteni! :)
süti beállítások módosítása