"Csak az lehet jó esportoló, aki tudatosan játszik"
2014. november 04. írta: Hodini

"Csak az lehet jó esportoló, aki tudatosan játszik"

A fenti mondat is elhangzott a Simonyi szakmai hét egyik, esport témájú kerekasztal-beszélgetésén, ahova felkértek, hogy legyek  a moderátora. Persze örömmel mondtam igent (ezúton is köszönöm a lehetőséget), és talán annyira nem is ment rosszul mikrofonnal a kézben...

simonyi.jpg

Az előadás résztvevői Horváth Péter (főszerkesztő, GameStar (Hungary)), Király Orsolya (pszichológus, ELTE PPK), valamint Török "Kodiak" Balázs (gamer, blogger, Index.hu) voltak, mindhárman hozzátették az esporthoz a saját szakterületeket és az egészből egy nagyon jó kis beszélgetés alakult ki. 

Szó volt többek között az örök kérdésről (sport vagy nem sport), beszéltünk az esport térnyeréséről, a pénzről, ami már mögötte van, a nemzetközi és a hazai helyzetről és annak jövőjéről. A beszélgetést persze felvették és már fel is került a netre, ITT tudjátok megnézni, remélem, tetszeni fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr136864167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása