A Gamescomon lesz az EU LCS playoff
2014. július 16. írta: Hodini

A Gamescomon lesz az EU LCS playoff

Most, hogy vége a labdarúgó világbajnokságnak, itt az ideje, hogy a győztes németek átálljanak a fociról az eSportra, ugyanis közeledik a világ egyik legnagyobb játékkiállítása, a Gamescom! És hogy fokozzuk az izgalmakat, a tavalyi év után idén is itt rendezik majd meg a League of Legends Championship Series európai rájátszását 2014. augusztus 13-17 között!

gamescom.jpg

Az Alliance nyári szezonbeli dominanciája eltűnni látszik, már ott liheg a nyakában a Fnatic, amely tipikusan a bajnokságok végére szokta a legjobb formáját hozni, de az SK Gaming és az SHC is csak alig van lemaradva, így rendkívül nyitott és kiélezett végjátékra lehet számítani, hiszen a tét nem más, mint helyek a világbajnokságon!

Ráadásul idén Óceánia, a FÁK országai, valamint Törökország is megküzdenek majd az egyetlen vb-s szabadkártyás helyért, nagyon izgalmas lesz látni, hogy milyen hősöket preferálnak pl. az ausztrálok.

A napijegyek a helyszínre 7-15 euró között mozognak, abszolút megfizethető, szóval ha valaki akkoriban épp Köln felé jár, az ne hagyja ki az eseményt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr496512685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása