Unicorns of Love az IEM San Jose színpadán
2015. november 14. írta: tronke1

Unicorns of Love az IEM San Jose színpadán

Friss-ropogós hír: a Fnatic helyett az unikornisaink fogják képviselni az öreg kontinenst az Origen mellett az egy hét múlva kezdődő IEM San Jose versenyen!

csacsi_1.jpg

A Fnatic menedzsment az elmúlt órában tette közhírré, hogy egészségügyi okok miatt nem tudnak részt venni a versenyen. Emiatt a rajongói szavazatokban szorosan őket követő Unicorns of Love lép a helyükbe.

Csacsit így újra láthatjuk a kaliforniai színpadon, a nagy kérdés már csak az, hogy ki lesz még ott mellette. PowerOfEvil most már hivatalosan is az Origen midlanere. A rendes szezonban váltani fogják egymást Xpeke-vel, de ezen a bajnokságon ő fog játszani végig. H0R0 visszatért hazájába, Vardags pedig elvileg a cserepadon ül. 

Jungle pozícióban Gilius illetve talán Airwaks, Shook jöhet szóba. PoE helyét esetleg átvehetné Fox, az SK Gaming ex-midese. Lövész pozícióban sok szabad játékos van: FORG1VEN (ez szerintem nem túl esélyes), Tabzz, CandyPanda.

Bárkit is talál a UoL menedzsment, kérdéses, hogy egy hét alatt fel tudnak-e rendesen készülni a versenyre - mindenesetre mi drukkolunk a srácoknak!

//tronke

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr988078270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása