Kikis távozik az UOL-ból
2015. július 10. írta: Hodini

Kikis távozik az UOL-ból

Felemásan végződött a Unicorns of Love rajongók számára a tegnap este: bár Vizicsacsiék nagyon simán, a szezon eddigi legstabilabb játékát mutatva gázoltak át a Copenhagen Wolves csapatán, a mérkőzést követően bejelentették, hogy távozik a csapatból a playmaker, Mateusz "Kikis" Szkudlarek.

19302985448_7b8fc302ce_k.jpg

A lengyel jungler tavaly szeptemberben csatlakozott a csapathoz, miután feljutottak az LCS-be és ő volt az egyik védjegye az Unicorn stílusnak: off-meta pickjeivel gyakran nem tudtak mit kezdeni az ellenfelek, többek között neki is köszönhető a tavaszi LCS 2. hely. Kikis volt az, aki az IEM San Jose-i tornáján TF jungle-t játszott, de térdre kényszerítette ellenfeleit Shacoval és Udyrral is. 

Most azonban úgy tűnik, bajok vannak házon belül a csapatnál, ez egyelőre a nyári eredményeken is meglátszik. Kikis többek között azzal indokolta a távozását, hogy nem érzi megfelelőnek a csapaton belüli kommunikációt, ráadásul véleménye szerint a csapatból néhányan kevésbé elkötelezettek a játék iránt és kevesebbet tesznek azért, hogy jobbá váljanak.

Hello, as a heads up I'm not here to give you drama, burn bridges or write 17 pages about why I left the team (I don't...

Posted by Kikis on Thursday, July 9, 2015

 

Kikis ma, az Elements ellen játszik utoljára az Unikornisok színeiben. Az, hogy jövő héttől ki pótolja, még kérdéses. Megkérdeztük a csapatot az utódról, de e cikk írásáig nem kaptunk választ. Egyébként a lehetőségek között ott van két korábbi UOL-os jungler, a német Berk "Gilius" Demir és a brit Daniel "Dan" Hockley is, de az is lehet, hogy kiemelnek valakit a soloq scene-ből. 

Köszönjük az elmúlt közel egy évet, Kikis!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr437614672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása