Változások a topcsapatok háza táján
2014. október 07. írta: Hodini

Változások a topcsapatok háza táján

lcs_team_logos.png

A hétvégén játsszák a világbajnokság negyeddöntőit, addig viszont tekintsünk ki egy kicsit, hogy milyen változások történtek az elmúlt hetekben a topcsapatok háza táján. Ahogy egyre több LCS csapat van és egyre több régió változásait tudjuk nyomon követni, mindenképpen hasznos lenne, ha a Riot csinálna egy olyan felületet, ahol az átigazolásokat, cserék, tartalékok, managerek, coachok mozgását és ezzel kapcsolatos híreket lehetne követni napi szinten. Reméljük, a jövőben számíthatunk valami ehhez hasonlóra. Na de térjünk is rá az elmúlt hetek, hónapok változásaira:

Európa:

  • Gilius távozott a Unicorns of Love csapatától, a helyére junglernek az SK prime játékosa, Kikis érkezett. Hivatalos indoklás egyelőre nincs, nem hivatalosan valószínűleg nem volt meg az összhang Gilius és a csapat többi tagja között (annak ellenére sem, hogy vele jutott be az UoL az LCS-be)
  • Impaler és Ka Sing távozott a Supa Hot Crew csapatától, a helyük egyelőre betöltetlen, jelenleg ShLaya és Haydal.
  • A Fnatic szerződtette edzőnek a korábbi világbajnok TPA ex-midesét, Toyz-t
  • Alex Ich távozott a NiP-től és új csapatot csinált, aminek tagja a két távozott SHC tag, Impaler és Ka Sing is. Egyrészt úgy tűnik, Alex továbbra is nagyon szeretne visszatérni az LCS-be, másrészt ez megoldaná a vízumügyeit.
  • Update: közben kiderült, hogy távozik a Roccat csapatától Xaxus és Celaver


Észak-Amerika:

  • MonteCristo felhagyott az edzősködéssel a CLG-nél, mert nem tudta összeegyeztetni az OGN-es caster munkájával. Update: HotshotGG nagy változásokról beszélt a csapatnál, ami érinteni fogja a rostert is.
  • Cop, a Curse AD carryje távozott a csapattól, konkrét indoklás nem volt, inkább a vérfrissítés miatt kellett a változás. Cop már több mint két éve a csapat alapembere, 9 supporttal játszott az évek során. Arról még nincs információ, hogy hol folytatja, annyit lehet tudni, hogy a Curse második csapatánál, a Curse Academy színeiben fog játszani az Expansion tornán.
  • Wewillfailer és Elementz edzőként csatlakozik a Team Coast csapatához
  • Scarra leköszön edzői posztjáról a Dignitasnál és ezzel valószínűleg be is fejezi esport pályafutását.
  • pr0llyt és ROBERTxLeet kispadozza a Complexity, GoldenGlue pedig új midesként csatlakozik a csapathoz. Sokan nyilatkoztak sokfélét az ügyben, nem igazán van meg az összhang házon belül, ez pedig rányomhatja a bélyegét a csapat teljesítményére.


Korea:

  • Távozik az SKT T1 csapatától Piglet, PoohManDu , a korábbi világbajnok úgy tűnik, új csapatot épít. Még nem tudni, kik játszhatnak majd náluk bot lanen.
  • KaKAO és RooKie távozik a KT Rolster Arrowstól

Látszik, hogy változások már most is bőven vannak, az igazi mozgás azonban majd a vb és az expansion torna után, decemberben fog beindulni, amikor véglegessé válik a jövő évi bajnokságok mezőnye.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr66767483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása