Vizicsacsiék a legjobb 4 között a Challenger Series Playoffban!
2014. augusztus 05. írta: Hodini

Vizicsacsiék a legjobb 4 között a Challenger Series Playoffban!

VIDEÓVAL! 59 perces, elveszített első, nagyon sima második, majd egy merész húzással, hátrányból megfordított zseniális meccsen végül 2-1 arányban legyőzte a Vizicsacsival felálló Unicorns of Love a Gamers2 csapatát, ezzel bejutott a League of Legends Challenger Series playoff elődöntőjébe, ahol a H2K Gaminggel csap össze a döntőbe jutásért.

UOL.jpg

Jól kezdődött az első meccs, 2-0-ra, majd 6-3-ra is vezettek Csacsiék, de Ocelote-éknak sokkal jobban mentek a teamfightok, PowerOfEvil azonnali hatástalanításával sajnos late game már nem tudott mit kezdeni az UoL, de azért a 59 perces mérkőzés közel se volt ennyire egyoldalú. Egy-egy baron itt-ott, zseniális taktikai harcok, még szebb teamfightok, de végül a G2 szerzett vezetést, Csacsiék a kiesés szélére kerültek. (A videón az UoL meccsei 2 óra 44 perctől kezdődnek)

 
Watch live video from Riot Games on Twitch

A második meccs alig volt több fél óránál, Csacsiék taktikát váltottak és Irelia helyett Maokai érkezett topra, Rengar junglebe, míg botra Braum és Corki mentek. A G2 ott hibázott, hogy nem bannolta Syndrát, és hogy PoE-vel szemben Ocelote egy Lulut pickelt, Evil pedig már lvl 6-on büntetett, Ocelote egyszerűen nem tudott mit kezdeni vele, az UoL gyorsan bedarálta ellenfelét és készült a 3. meccsre.

A harmadik összecsapásnál volt ok az aggodalomra, Syndrát most már bannolta a Gamers2, carrynek pedig visszahozták Luciant. Csacsiék egyetlen kivétellel ugyanazzal a csapattal álltak fel: PowerOfEvil húzott nagyot és úgy döntött, hogy leutánozza a koreaiak kiválóságát, Fakert, és belockolta egy KogMawot midre. Ocelote-éknak minden bejött az első 20 percben, nagyon jól találták meg az 1v2 harcokat, és bár goldban nem volt nagy eltérés, a killek tekintetében a 11-2 elég hajmeresztőnek tűnt. A Late gamere viszont feljavult az UoL játéka, a KogMaw igazi szörnyeteggé vált és egy elrontott G2 teamfight initiate-el Csacsiék végül leütötték a Nexust, ezzel biztosítva helyüket a legjobb 4 között.

Mindenfajta elfogultság nélkül is érdemes kiemelni Vizicsacsi teljesítményét, elképesztően jól játszott az első meccsen is, de amit a másodikban művelt, arra nem igazán vannak szavak. A csapatnak pedig nagyon jót tett PoE visszatérése, ő és Csacsi külön-külön is képesek a hátukon vinni a csapatot, ha baj van, de ketten együtt még jobbak.

Holnap elődöntő a H2K ellen! Hajrá Vizicsacsi, hajrá Unicorns of Love!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr86576493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása