7 ok, amiért jobb a LCS-t, mint foci vb-t nézni!
2014. június 11. írta: Hodini

7 ok, amiért jobb a LCS-t, mint foci vb-t nézni!

Holnap kezdődik a 2014-es labdarúgó világbajnokság  LCS Summer Split 4. hete Európában, két titán, az SK Gaming és a Fnatic párharcával. Aki esetleg még is úgy döntene, hogy holmi Brazília-Horvátország meccset néz és elpazarol 90 teljes percet erre az életéből, annak itt van 7+1 nyomós indok arra, hogy miért kell a Championship Series-t nézni!

1. Fociban lehet, hogy 90 percen keresztül nem történik semmi. LoL-ban egy jobb invade esetén 2 perc környékén meg van first blood!

2. LoL-ban nem kell 4 évet várni a világbajnokságra!

3. Fociban nem tudsz a kapu mögül gólt lőni, bezzeg LoL-ban nagy meccsek dőltek el egy jó backdoorral!

4. A foci évtizedek óta ugyanolyan, max. a stratégiák változtak. A LoL-ban hónapról hónapra jönnek új karakterek, új itemek, amikhez alkalmazkodni kell. Egyszerűen nem lehet megunni!

5. Egy foci vb-n hol látsz ilyet?

mf_cosplay.jpg

6. Egy idegbeteg foci drukker max. a földhöz csapja a sörét, egy idegbeteg Gragas több hordónyi alkohollal aláz!

7. xPeke > Cristiano Ronaldo. Lehet, hogy mindkettő úgy viselkedik, mint aki meleg, de az xPekés mémek sokkal viccesebbek!

xpeke.jpg

+1. Tons of damage.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr16295807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása