Végre ismét LCS!
2014. május 21. írta: Hodini

Végre ismét LCS!

Tegnap a Super Week-el kezdetét vette a League of Legends Championship Series (LCS) nyári szezonja! Lássuk, mire számíthatunk augusztus végéig EU és NA fronton!

esport_donger.jpg

  • Új arcok, új csapatok: nem kevés szék cserélt gazdát az elmúlt 1-2 hónapban, erről korábban írtam már egy rövid összefoglalót. Kíváncsi vagyok a feltörekvő tehetségekre, nagyon remélem, hogy az európai régió felzárkózik Észak-Amerikához és Koreához év végére! Tavaszhoz képest talán a legnagyobb hiány Alex Ich távolléte lesz, aki az újjáalakult NiP-al próbál a következő szezonra feljutni ide az LCS-be. Masszív átalakuláson esett át a Team Solomid, meglátjuk, hogy ott tudnak-e maradni az élmezőnyben. Az NA meglepetéscsapata lehet az LMQ: az ex-Royal Clubos csapat ázsiai tapasztalattal rendelkezik, a promotion tornán pedig sima 3-0-al küldték haza az XDG-t.
  • Új stratégiák: szeretném azt hinni, hogy Vizicsacsinak köszönhetjük, de újra meta lett az Irelia top! A tegnapi Fnatic meccsen Soaz is őt pickelte (az már más kérdés, hogy nem ment neki...) 
  • Új karakterek és új patchek: több lvl 1 teamfightot várok most, hogy a trinketek 30 másodperc után aktiválódnak. Illetve láttam már néhány embert Braummal játszani: egyrészt, biztos vagyok benne, hogy fogjuk látni LCS-ben is, másrészt abban is biztos vagyok, hogy a következő patchben masszív nerfet fog kapni, ahogy azt már megszokhattuk az új karakterektől.

 

Bár korábban erről is írtam már, nem lehet elégszer emlegetni a Challenger Series magyar vonatkozását, az Unicorns of Love és toposa, Vizicsacsi (vagy ahogy Phreak-ék mondták, Viziszási :)) azon vannak, hogy ott legyenek a legjobbak között, a következő meccsüket éppen a NiP ellen játsszák, május 29-én.

Illetve még egy magyar vonatkozású hír: a Wild TV-nek köszönhetően az LCS meccseket most már magyar kommentárral is lehet követni! A két kommentátor Pierce és Robusto, a szórakozás tehát garantált!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr726190817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása