Már az első nap többmilliós nézettséget hozott a LoL vb
2015. október 02. írta: tronke1

Már az első nap többmilliós nézettséget hozott a LoL vb

Október elsején kezdődött a 2015-ös League of Legends világbajnokság, amely a csoportmérkőzések első napján nézettségi rekordokat döntött.

fncvsig_fncteam.jpg

A twitch nézettségi adatokat gyűjtő socialblade.com szerint 3,133,937 egyedi látogatója volt a hivatalos Twitch csatornának. Emellett még több mint húsz nyelven közvetítik a mérkőzéseket – köztük a magyarral, amely csatornát ITT találjátok. Ebben még nincs benne az olyan platformok többszázezres nézettségi adatai, mint a Youtube vagy az Azubu. Ráadásul a League of Legends tekintetében egy másik rekord is megdőlt Twitchen: egyszerre több mint egymillió felhasználó nézte a közvetítéseket. Tavaly a Twitchen a vb döntőt kb. 800.000 felhasználó nézte egyidőben.

nez2.png

Egy reddit felhasználó összegyűjtötte az azubu, youtube illetve koreai és kínai nézettségi adatokat, amely szerint a felső csúcs 9,25 millió néző körül volt.

 nezettsej.jpg

Kíváncsiak várjuk dőlnek-e még rekordok a bajnokság alatt! Ma folytatódnak a csoportmeccsek, itt lehet nézni az összecsapásokat angolul, itt pedig magyarul.

///

tronke

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr567882108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása