Változnak az idők, változunk mi is
2015. július 01. írta: Hodini

Változnak az idők, változunk mi is

lcs_3.jpg

Azt hiszem, napra pontosan 15 hónappal ezelőtt indítottam ezt a blogot abból a felindulásból, hogy elhozzam nektek a nemzetközi és hazai League of Legends esport híreket. Azóta nagyjából 150 blogbejegyzés készült, több 10.000-n olvastatok, amit ezúton is köszönök. Most viszont egy kicsit megváltozunk. No, nagy ijedelemre nincs ok, csak kezd komollyá válni a dolog, így mi is komolyodunk!

Az elmúlt hetekben csatlakozott hozzám Deák "sundii" András, aki amellett, hogy Korea szakértő, kiváló analyst és mélységeiben ismeri a játékot micro és macro szinten egyaránt.

profile_selfie.jpg

"A kompetitív játékkal a HL2 megjelenésekor találkoztam először, mivel a Valve a dobozba csomagolta a CS:S-t is a fő terméke mellé. Legkomolyabb csapatomnak a nameless gárdáját tekintem. Ügyességem sosem volt a játékhoz, így a LoL megjelenésekor már csak hobbiként játszottam, manapság pedig a stratégiára helyezem a hangsúlyt, és inkább csak nézem - főleg az LCK - meccseket."

Továbbá csatlakozott hozzám Schmidt "tragg" Bálint is, aki az észak-amerikai LCS történéseit szállítja nekünk frissen és ropogósan, így most már hárman szerkesztjük a LoL Esports blogot! :)

fb_img_1435700539842.jpg"Bálint vagyok 22 éves főiskolai hallgató. Sportszervező-, menedzser szakra járok. Hobbim a sport, mozgás és persze az e-sport. Lolozni az első szezon vége fele kezdtem, nem sokkal később már streameket is néztem. Nagy sport rajongóként hamar beleszerettem a játék professzionális világába is. Season 2 óta követem az eseményeket, versenyeket,  és az LCS-t is a kezdetek óta. Örülök, hogy csatlakozhatok a bloghoz, remélem, hogy még sok minőségi dolgot olvashattok majd tőlem! :)"

en.jpgJómagam nem nagyon mutatkoznék be: 25 éves, kommunikáción végzett, jelenleg digitális manager vagyok, 4 éve lolozok, S2 óta követem a kompetitív versenyeket, több mint egy éve írom a blogot, főszerkesztő vagyok a legnagyobb magyar esport szervezetnél, az Esportmillánál, és nem szeretek kamerák előtt szerepelni, mert nem tudok :D

Na de ennyit rólunk, viszont a változásoknak még nincs vége: a következő napokban, hetekben egy nagyobb átalakuláson megyünk majd keresztül: átalakul a dizájn, megjelennek új tartalmak, elindítjuk a videós vonalunkat is, streamelni is fogunk, szóval sok izgalmas tartalomra számíthattok!

Köszönjük nektek, hogy követtek minket!

tragg, sundii és Hodi

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr677584648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása