Utolsó kommentek:

Hodini · http://esportmilla.hu 2016.12.27. 12:54:53

@Barna Homoki: Akkora ihletet adtál, hogy írtam is egy összefoglalót erről, holnap jön ki esport1-re :D Köszi! :DDD

Bejegyzés: 10 dolog, ami meghatározza 2016-ot LoL esportban

Barna Homoki 2016.12.09. 01:25:41

Szerencsére nem találtál el 8.5-őt sőt minimum 4 hibás tipped volt. tsm csoportkörbe kiesett, eu az na szintjén maradt vagy kicsit fölötte, a bo2 nem jelentett hátrányt, Kína nem nyert vb-t sőt ők is kiestek a csoport körökbe (a gyenege szar eu verte ki a legerősebb csapatukat :D ). ja a vb-t sem ők rendezték és kb ennyi.

tudom utólag könnyű okosnak lenni, nem is az a a célom h beszóljak a cikkel kapcsolatba, de akkor ne írd azt h majd minden bejött. alig több mint a fele jött be :D :P.

Bejegyzés: 10 dolog, ami meghatározza 2016-ot LoL esportban

bestadc 2016.07.10. 14:19:27

Exworm te egyáltalán miért/mit teszel szóvá? Magyar "profi" játékosokról van szó, te pedig tudomásom szerint egy eune diamond szintet se ütsz meg töki. Vergődhetsz hogy hány döntőn voltál, ahol játszhattál igazi platinum játékosok ellen, némelyiket már lanen is sikerült megverned, de attól függetlenül 0 közöd van a döntőkhöz, carryzéshez.

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

Exworm 2016.06.29. 19:49:31

@Pene: hat eddig olyan 9 10 11 lant nyertem, dontobe hanyszor az passz, de azert kossz az eszrevetelt

Persze, hogy mindenkinek ez az erdeke, viszont, hogy neked se a posztot se a kommentet nem sikerult ertelmezned az biztos. (Btw azota bizonyos normalisabb szervezokkel mar megtargyaltam a dolgot).

Nem baj, a szandek a lenyeg, en ertekeltem ezeket a hasznos eszreveteleket, koszi:)

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

Pene 2016.06.29. 18:21:15

@Exworm: ah, bocs, hirtelen - hibásan - azt gondoltam te is játszottál. vélhetően az elmúlt évek exworm nélküli döntőinek kis számából :p

mindenesetre nekem sincs közöm egyik szervezőbrigádhoz sem közvetlenül, csak gondoltam megpróbálom közelíteni az álláspontokat. szerintem mindkét félnek ez az érdeke.

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

gabardin 2016.06.26. 18:23:37

Sport? Melyik sportban fizetnek a versenyzőknek utiköltséget? Több sportágban érdekelt vagyok, minden költséget a sportoló fizet + nevezési díj.

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

Exworm 2016.06.25. 18:10:30

@Pene: gyazo.com/3ebbbf600517029c7d3c39b218ec2cb9 itt a screenshot. Tisztában vagyok azzal, hogy nem ugyanazok a szervezők, viszont a magyar játékosok maximum annyira fognak hozzá állni profin a rendezvényekhez mint amennyire profin a rendezvények vannak megszervezve. És mivel általánosságban beszéltetek a magyar játékosok hozzá állásáról, igy én általánosságban tudom megindokolni.

Egyébként én nem játszottam, a félre értések elkerülése végett.

Szerencsés helyzet volt, mivel pont a support játékos nem tudott megjelenni (pontosan ez az időpont változtatgatás miatt), és egy másik játékos akivel jóba volt a csapat ráért, és könnyedén letudták egyeztetni. És KETTŐ nappal a lan előtt már megtudták

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

Pene 2016.06.25. 17:24:51

@Exworm: Ugye tudod, hogy a másik két rendezvényhez semmi köze ennek a brigádnak már jó régen? Így a hozzászólásod 3. és 4. bekezdése annyira lehet releváns és hasznos számukra, mint számodra ez a blogbejegyzés.

Amúgy mi okozta azt, hogy azt hittétek 16-ra kell menni? Itt már hetek óta fent van a pontos időpont: esportfest.hu/esportfest-lol-bajnoksag/

Mondjuk ez még mindig nem magyarázza meg a késést, mivel ha az történt, amit írsz, akkor ti már napokkal előtte megszerveztétek a beugró játékost. Aki tudta a csapat többi tagjával együtt, hogy mikorra kell menni. Vagy nem így volt? Amúgy mennyit késtetek?

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

Krisztián Kerékgyártó 2016.06.25. 16:40:39

Bő két év alatt sikerült volna 1x elkezdeni időbe és már megy a vergődés... Vicc az egész ahogy van :D

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

Exworm 2016.06.25. 16:40:28

Hát ez egy érdekes olvasmány volt, ahoz hasonlitanám, amit Pierce rakott ki nem rég, az is egy ugyanilyen minőségi volt, és aki nem volt ott az ugyan ugy elhinné.

Nem volt semmilyen kettő órás késés, és megjegyezném, hogy CSAK azért volt késés, mert nem voltatok képesek megszervezni, hogy MIKOR kezdődik a lan. A játékosok fele napokkal a lan előtt, azt hitte, hogy délután 4kor kezdődik, és emiatt kellett beugro játékost hivnia a THRnek. És azok után, hogy az amatőr szervezés miatt kibasztatok a játékosokkal, képesek voltatok elvenni egy elég nagy részét a nyereménynek, aztán meg ezt a posztot megirni, szép. :D

Tényleg fejlődött a szervezés valamennyit, mert régebben volt, hogy bronz éremért játszani lejött PlayITre kettő csapat, és váratták őket ÖT órát, aztán hazaküldték őket, és egy meccset se játszottak, mert nem volt idő. De ez régen volt, igazad van, beszéljünk a közelmultról. Mondoconon olyan kicsik votlak az asztalok, hogy a billentyüzetem MAGÁBAN nem fért el, de elforditottuk megoldottuk, aztán meg olyan közel voltak az asztalok, hogy nem fértek oda a játékosok,c sak ha vállal egymásnak szorultak, és a szervezők NEM engedték, hogy az asztalokat öt centivel szét huzzuk, hogy elférjünk, tényleg professzionális. Azt meg se emlitsem, hogy Wizard megpróbálta benyulni az 5db 25K-s Razer egérpadunkat, ha a Riotosok nem szoltak vola rá, azóta is nála lenne. Ő persze "elfelejtette", aztán amikor piercevel este találkoztam, és rákérdeztem nála, annyit mondott, hogy "nem nyilatkozom", mindenki vonja le a következtetéseket.

Ja, kibaszott nagy pofátlanság utazási költséget kérni, hogy sok játékosnak vidékről (nyiregyháza, debrecen) kell feljönnie egy PlayIt kvaliért, ahol NINCSEN nyeremény. Sőt, csapat poloban se jelenhettek meg a játékosok, hanem Lenovos poloban kellett felmenniük a szinpadra. Well done, nice szervezés.

Bejegyzés: Nyílt levél a magyar profi Lolosoknak

kukuc 2016.06.06. 15:36:40

A Rito game elismeri hogy hibázott? Melyik bolygóról jöttél te? :D
De komolyan soha de soha nem ismerték el hogy egy rakás vadbarom hozza náluk a fontos döntéseket. Különösen ez az érzésem amikor a patcheket olvasom. Valami mintha nem lenne rendben a balance team háza táján.

Bejegyzés: A kompetitív League of Legends halála?

William Kidd 2016.06.06. 10:24:00

Belassult a jatekkrealas, ha nem allit be senki supportot, fel orat is lehet ucsorogni mig osszejon valami. Jo volt a regi, kooperalos, megbeszelos, dontott az valasztasi sorrend arrol ki mit hozzon at csa. Ha nem birtak megegyezni, buktak.

Bejegyzés: A kompetitív League of Legends halála?

Nzoltan 2016.06.06. 08:54:06

A világ nagy dilemmái. :-D

Bejegyzés: A kompetitív League of Legends halála?

Yetti13 2016.06.04. 22:49:51

G2 szerintem gyengébb lett a Mithy Zven párossal. Zven jobbnak tűnik Emperornál, de a tavaszi forma alapján Hybrid a legjobb Support most EUban. Bár a Yellowstar, Kasing és talán Hylissang ha jó champhez jut, elég erős mezőny. Ja és Kikis ebben a mezőnyben nálam simán top3ban van a saját ösvényén. Számomra meglepetés volt mennyire jól ment neki, miközben Uolban dzsungelben akkora horgony volt a végén, mint Vardags.
Uolt nagyon sajnálom, bár Fox sem volt nagy sztár, de a Diamond, Fox, Steelback hármassal nagyon jól mentek a dolgok.A gond, hogy fizuban szerintem örök utolsók, nem csoda ha Fox és Steelback s lelépett, mindenesetre reménykedem, hogy hozzák az Uol faktort.
Fnatic előnye lehet, hogy jobban összeszokik a csapat, VB részvétel meglesz nekik szerintem.
Schalke, Roccat, Vitality és szerintem még a Splyce is komoly csatát fog vívni a 4. helytől lefelé. Utóbbi csapat tavasz végére elég jó formát mutatott(magukhoz képest), kíváncsi vagyok folytatni tudják-e.

Bejegyzés: Új szezon, új forma, új esélyek Európában

Komojtalan 2016.06.02. 13:56:21

A LoL mindent előhozott az utóbbi időben miért nem lehet komolyan venni az ESportot. Egy itteni cikk hatására kezdtem el nézni/játszani a LoL -t, talán a tavaly tavaszi UOL elődöntőtől. Tavaly még csak-csak, de idén minden patch után más lett a játék, egy komoly sportban ilyen nincs. Amelyik hős tegnap jó volt, ma használhatatlan szemét és fordítva. Értem én hogy 120 hősnél nehéz a balance, meg ha valaki minden erős hőst megvett mire költse az IP -jét (még inkább a RP -jét), de azért ami idén történt enyhén szólva is túlzás. Én a tavaszi UOL bukást nem csak a dzsungelesekben látom, hanem a változásokban is. Az elején nagyon feküdt nekik a meta a végén meg nagyon nem. Lehet erre azt mondani mindenki azonos hősbázisból játszik, de azért nem mindegy kinek mi fekszik a stílusához, azt meg még sem lehet megtenni hogy minden második héten lecseréljük a csapatot.

Ezután is fogom nézni a meccseket, de ez leginkább a magyar közvetítőknek tudható be, mert sokkal szórakoztatóbb mint egy focimeccs, de leginkább felvételről. Pl. még csak most nézem a MSI döntőjét. Épp ezért most nem is lehet felelősen mondani sorrendet, rengeteg az (nekem) ismeretlen név. Persze a nagyok megint elöl végeznek majd, tavaly a G2 kivételével eltaláltam a helyezéseket, igaz őket nagyon nem :-).

Bejegyzés: Új szezon, új forma, új esélyek Európában

kHz33 2016.05.17. 16:15:02

kell majd az a #csacsicarry... egyébként nincs eltemetve a csapat, move tehetséges jungler, veritas-t meg exileh-t nem láttam még játszani.
anyagiakról nem tudok nyilatkozni, de valamit kéne csinálni hogy ne legyen az, hogy ne tudják fizetni a játékosokat

Bejegyzés: Nem túl meggyőző az UOL új lineup-ja

Komojtalan 2016.05.17. 10:17:09

Egy pontosítás: Szerintem Mumus is a világ elithez tartozik. Jó, "csak" Orosz liga, de másodikok lettek ott. A lényegi résszel egyet értek, el kell tudni adni egy ilyen csapatot, a RIOT csak az alapokat biztosítja, a többit a tulajnak kell megkeresni.

Bejegyzés: Nem túl meggyőző az UOL új lineup-ja

GniQQ 2016.04.21. 07:43:25

Annyit mondanék csak, hogy anno, mikor még külföldön éltem, magam is pályáztam a Nyelvi Koordinátor (Translation Coordinator - Hungarian) pozícióra. Minden rendben is ment, remekül sikerült a Skype interjú. Mégis volt egy kifogásuk - mivel anno már játszottam a játékkal, de egy friss accountot csináltam, azt mondták, nincs elég tapasztalatom a League-ben. Na, most akkor ehhez képest tessék megtekinteni, milyen csodálatosan sikerült a magyar verzió... Congrats, Riot. Well done....

Bejegyzés: Magyar nyelvű kliens: pozitívumok, negatívumok