Elköltözünk!
2016. július 08. írta: Hodini

Elköltözünk!

Hajnali 5 óra van, nagyjából egy órája ülök a ferihegyi repülőtéren és várom a Kölnbe tartó gépemet, amikor e sorokat írom. Amikor elindítottam ezt a blogot, álmodni se mertem volna róla, hogy egyszer az esportból fogok megélni ebben az országban. És lám, ez most a valóság!

13621837_1316391668389661_1946049093_o.png

Mint azt valószínűleg észrevettétek, az elmúlt 1-2 hónapban jóval kevesebb tartalom került fel ide az oldalra. Ennek egyszerű oka van: elköltözünk és újult erővel, új felületről, még magasabb színvonalon szeretnénk és fogjuk nektek szállítani a League of Legends esport híreit. 

Ha minden jól magy, a mai naptól kezdve már a http://esport1.hu oldalon találhatjátok meg a blog szerkesztőinek írásait, szebb köntösben, jobb minőségben és nagyobb mennyiségben! Igaz, az oldal még béta fázisban van, de ez ne zavarjon titeket, a híreket ugyanúgy tudjátok majd olvasni ott is, ráadásul egy csomó izgalmas feature-t és exkluzív anyagot készülünk elhozni nektek az Esport1-en keresztül! Szóval térjetek át oda, kezdjetek el ott is követni minket Facebook-on!

Ez a blog pedig most remélhetőleg hosszú és mély álomba szenderül, de ez nem jelenti azt, hogy 1-1 alkalommal nem osztok majd meg itt is anyagot a jövőben!

Au revoir!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr698874206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása