Félmillióért küzd Magyarország két legjobb LoL csapata
2016. március 10. írta: Hodini

Félmillióért küzd Magyarország két legjobb LoL csapata

Március 12-én lesz Budapesten az idei Esport Fest

Március 12-én szombaton, Budapesten, a MoM Sportközpontban rendezik meg Magyarország eddigi legprofibb és leglátványosabb esport fesztiválját, az Esport Festet, ahol két neves alakulat, a Wonder Stag e-Sports és a WiLD Multigaming mérkőznek meg egymással egy Best-of-3 párharc keretében délelőtt 10 órától a fődíjért, azaz 500.000 Ft-ért! A mérkőzést természetesen nem más, mint az LCSHU csapata közvetíti majd, a fergeteges hangulat tehát garantált!

A január végén indult, kétfordulós selejtező sorozatban az első körben 31, a másodikban 56 csapat nevezett. Innen a legjobb 8-8 csapat jutott be a csoportkörbe, ahol a 4 csoport első két helyezettje, azaz összesen 8 alakulat ment tovább a rájátszásba. Itt a felső ágon már összetalálkozott a két finalista, akkor a csodaszarvasok 2-0-ra győztek, a WiLD azonban nem adta fel és az alsó ágon kiharcolta magának a döntőbe jutást úgy, hogy az alsóági döntőben a címvédő Pigeons of Doom csapatát győzte le.

esport-fest-lolclient-finals.png

A két alakulat éppen a napokban, a Telenor Kupa döntőjében találkozott, ott ismételten a WSE győzött, ezúttal 3-1 arányban, így a papírforma mindenképpen nekik kedvez: a mostani Frather-bluerzor-Robustoka-Exworm-Geller ötös már megjárta az európai hadszínteret is a Challenger Series zárt kvalifikációjában, így a tapasztalat mellettük áll.

Akire érdemes figyelni a csapatból: bluerzor. Zseniális jungler, Lee Sinnel és Gragassal elképesztő dolgokat tud művelni.

A WiLD csapata eredetileg Hunimagyar néven kezdte meg a selejtezőt, de menet közben csatlakoztak a multigaminghez. A lineup nem ismeretlen a hazai szcénában, a wAZIER, funzkai, Adm, hi im mate, Hextasy ötösből van, aki Mondocon győztes, de van olyan is, aki megjárta a Lolfoglalás döntőjét, szóval a játéktudással itt se lesz gond.

Akire érdemes figyelni a csapatból: hi im mate. Kiválóan tud helyezkedni csapatharcokban, amit nyilván maximálisan ki fog használni a WiLD.

esportfest-youtuberek-lol-csapat-3_1.png

Az Esport Festen nem csak nézni lehet majd, hanem játszani is: a nap folyamán a helyszínre látogatók az OVS színpadon kipróbálhatják magukat hazai gamer Youtuberek ellen! Persze a LoL mellett lesz CS:GO döntő is, meg Hearthstone és Rocket League, de ez egy LoL blog, ezért főleg ezzel foglalkozunk :)

Jegyek még kaphatók a rendezvényre elővételesen 2500 Ft-ért, amit a TIXA weboldalán, illetve a Smartshop, a Pixel vagy a Konzolvilág üzleteiben tudtok megvenni. Én és szinte a teljes szerkesztőség ott lesz, remélem, ti is

További információkért látogass el az EsportFest hivatalos oldalára, Facebook oldalára, vagy nézd meg a GYIK-ot! 

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr228459542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása