BRÉKING: A Fnatic megvált Noxiaktól!!!
2016. február 08. írta: Hodini

BRÉKING: A Fnatic megvált Noxiaktól!!!

A tavalyi év legjobb EU csapata egy ismeretlen játékossal pótol

12642424_1094971850522856_3870034952566627649_n.jpg

Az már a szezon előtt borítékolható volt, hogy Bora "Yellowstar" Kimet, a világ egyik legjobb támogató játékosát nem fogja tudni egykönnyen pótolni Európa egyik legjobb LoL csapata, de arra talán senki se számított, hogy Lewis "Noxiak" Felix mindössze már a tavaszi szezon féltávja előtt távozik a csapattól. A helyére ráadásul egy olyan játékos jön, aki se Challenger Series, se LCS rutinnal nem rendelkezik, pusztán Rekkles hisz benne.

Mint ismeretes, tavaly év végén Yellowstar úgy döntött, Észak-Amerika esport pénzgyáránál, a TSM-nél folytatja pályafutását. A csapat egyébként lényegében felvásárolt magának egy brutális csapatot, még mi is azt mondtuk a szezon előtt, hogy nincs, ami megállítja Bjergsenék mindent elsöprő akaratát, ehhez képest a csapat jelenleg a mezőny közepén csücsül és minden meccsükkel keményen megszenvednek. 

Na de vissza a Fnatichoz: Yellowstar helyére Noxiak érkezett az átigazolási szezonban, aki azonban nem tudta megfelelően pótolni YS-t (persze nem ő a Fnatic egyetlen problémája, Spiritnek és Gamsunak is kell még idő, mire beilleszkednek), ugyanakkor a Fnaticnak lépnie kellett, ha nem akarnak további nehézségeket maguknak (jelenleg 5 győzelemmel és 3 vereséggel a negyedik helyen csücsülnek a tabellán), az áldozat pedig Noxiak volt.

Az indokok egyelőre még nem tisztázottak, ami azonban még ennél is meglepőbb, hogy egy olyan játékos érkezik a helyére, aki gyakorlatilag semmilyen A vagy B ligás tapasztalattal nem rendelkezik. A svéd Johan “Klajbajk” Olsson jelenleg Top 50 játékos Európában a soloq ranglétrán és a napokban gyakran játszott együtt a Fnatic lövészével, a szintén svéd Rekklesszel. 

A Fnaticra csütörtökön a szintén szenvedős Elements, pénteken pedig Vizicsacsi és az Unicorns of Love vár majd, utóbbi 2 héttel ezelőtt egy végletekig kiélezett meccsen kerekedett felül hosszú idő után ismét a narancs-feketéken.

kép forrása: Fnatic Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr128370816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása