A Diamondprox-válság: új junglert keres a Unicorns of Love
2016. január 25. írta: tronke1

A Diamondprox-válság: új junglert keres a Unicorns of Love

Nagy a baj Vizicsacsiék táján: a csapat új, veterán játékosa, Danil "Diamondprox" Reshetnikov nem kapott vízumot Németországba, ezért a következő héten biztosan nem, de a csapat közleménye szerint előre nem látható ideig nem látjuk viszont az ex-Gambit sztárt. 

lol_vignette_diamond_uol.jpg

Ugyan a vízum problémák jórészt észak-amerikai tulajdonságnak számítottak eddig, a M5/Gambit játékosok sokat szenvedtek vele korábban is az EU LCS alatt. Oroszország lakosai megfelelő vízum nélkül általában maximum 90 napot tölthetnek el Németországban - emiatt utaztak anno a Gambit játékosok minden héten oda-vissza. Úgy tűnik ez idén nem jelent megoldást Diamondprox esetén, és a csapat új játékost keres a helyére amíg a helyzet meg nem oldódik.

Nagyon kellemetlen szituáció ez, pláne, hogy nagyon jónak tűntek a srácok Diamond vezénylete mellett. Reméljük valahogy sikerül egy jó játékost találniuk, így, a szezon kezdete után is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr98312780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bruno Salazar 2016.01.27. 12:41:12

fogadjunk, h a usa alltal iranyitott EU impotens vezetese alltal kirott szankciok miatt... Politika az esportban! gratula
süti beállítások módosítása