BRÉKING - PowerOfEvil és H0R0 is elhagyja az UOL-t
2015. november 05. írta: tragg

BRÉKING - PowerOfEvil és H0R0 is elhagyja az UOL-t

poe.jpg

Sajnos ez nem áprilisi tréfa, a Unicorns of Love midlanere, PoE és a jungler H0r0 is távozik a csapattól, ők biztosan nem erősítik tovább az unikornisokat az LCS 2016-os szezonjában. Szomorúan konstatáltam e két remek játékos - de főleg PoE - távozását, azonban váratlannak semmiképpen sem mondanám. Nem régiben a reddit.com League of Legends subredditjén volt egy AMA (Ask Me Anything), ahol PowerofEvil az nyilatkozta, elképzelhető, hogy más csapatnál folytatja, sőt ha ígéretes ajánlat érkezik a tengerentúlról, akár kipróbálná magát Amerikában is. Valami úgy látszik összejött, de közelebbit a távozással kapcsolatban a szervezet sem osztott meg frissen kiadott Facebook közleményükben.

Biztos vagyok benne, hogy az összes UOL fannak nagyon fog hiányozni PowerofEvil, aki számtalanszor vitte a hátán a csapatot. A nyári splitben ugyan nem volt kiemelkedő a teljesítménye, sőt sokan bírálták egyoldalú játékstílusa és a kevés rendelkezésére álló hős miatt, azonban a német srác mindig biztos pont volt a középső ösvényen. Bármelyik csapat igazolta/igazolja is le az ifjú tehetséget, jól jártak vele. Kíváncsian várjuk mire képes egy vélhetően erősebb csapatban. Sok sikert PoE! Ezzel a videóval emlékezünk meg róla:

Megkerestük PoE-t, hogy válaszoljon gyorsan néhány kérdésünkre, amint kapunk választ, frissítjük a cikket.

A hírek szerint H0r0 pedig visszatér szülőhazájába Dél-Koreába, személyes okok miatt. Ugyan nem sok időt töltött el a csapatban, de látszólag mindenkivel jól kijött. Teljesítménye viszont nem hagyott mély nyomot szerintem senkiben. Sok sikert kívánunk neki is!

Így jelenleg két fős az UOL, hiszen szeptemberben Vardags a cserepadra került. A következő szezonra Vizicsacsi és Hylissang köré terveznek csapatot építeni, a próbajátékok mind a három szabad posztra most novemberben kezdődnek. Reméljük sikerül megtalálni a megfelelő felállást és egy bombaerős Unicorns Of Love-ot köszönthetünk majd.

Szerintetek ki pótolhatná PoE-t? És vajon hova fog menni? Jöhetnek a válaszok kommentben!

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr468053050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Komojtalan 2015.11.05. 18:21:17

Faker nem lenne rossz választás szerintem :-). Azért kíváncsi lennék mi is történt az UOL -nál, mert ennyi távozó picit sok.

Tschabyka 2015.11.05. 21:45:44

Hosszasan beszélgettünk erről az egyik csapattársammal és arra jutottunk, hogy talán nem is olyan szívfájdító ez a dolog. Ahogyan a cikk írója is megemlítette, sokan támadtak azzal, hogy kiismerhető volt, 2-3 champ-el tudott ő igazán játszani, de nem egyszer akkor is hozta őket amikor az ellen counter-elte őt.
Személy szerint én magam nem tartom olyan jó játékosnak, az utóbbi hónapokban meg aztán abszolút a béka feneke alatt volt ő. Nem bánom, hogy elmegy.
Horo meg hát... sajnálom, hogy nem láthattuk olyan sokat a játékát. Kíváncsi lettem volna mire viszi.
süti beállítások módosítása