Megérkezett a magyar fejlesztésű, League of Legends csapatelemző app!
2015. szeptember 01. írta: sundii

Megérkezett a magyar fejlesztésű, League of Legends csapatelemző app!

release_lol_guru-01.jpg

Sziasztok!

Ezúttal a megszokottól egy picit eltérő poszttal jelentkezek. Az elmúlt időszakban az LCK hírek és elemzések picit háttérbe szorultak a blogon, ennek oka a következő: egy olyan alkalmazás fejlesztésén dolgoztunk gőzerővel, mely az kezdő League of Legends játékostól a közel profi szintűig minden rétegnek próbál segíteni a játék stratégiai oldalának megértésében. Hajtás után jönnek a részletek!

Mi az a LoL Guru?

Rengeteg oldal van az interneten, mely segít a League of Legends játékosoknak sikeresebbnek lenni, és előrébb jutni a ranglétrán. Ezek az alkalmazások főleg mikro szintű tanácsokat adnak, mi azonban ennél többet szeretnénk nyújtani. Ahhoz, hogy valaki fejlődjön, és előrébb lépjen, a játékot teljes egészében, stratégiai szinten is értenie kell. A LoL Guru ezt az űrt kívánja betölteni: a játék kezdetekor lehetőséged van áttekinteni a saját és az ellenfél csapatának erősségeit és gyengeségeit. Kompozíciód megértésével világosabbá válhat számodra a győzelem felé vezető stratégia. Segítünk a jó időzítésben is! A hősök skálázásából leolvashatod, hogy melyik csapat mikor a legerősebb, mikor érdemes kihasználni a kompozícióban rejlő teljes potenciált. A játék elejéről és a mikro szintet kedvelőkről sem szerettünk volna megfeledkezni, így az ösvény-fázis külön szekciót kapott az alkalmazásban, ahol számos hasznos tippet találhatsz a játék első 10-15 percére.

Hogy működik a LoL Guru?

Mint minden valós idejű elemzéshez, a mi esetünkben is szükség van egy aktív 5v5 League of Legends játék futására az eszköz alkalmazásához. Nincs más dolgod, mint megadni az idéződ nevét, szervered lokációját, és máris hozzáférsz aktuális meccsed kompozícióinak elemzéséhez!

További terveink az alkalmazással

Mint láthatjátok, az alkalmazás jelenleg nyílt béta státuszban fut. Ahhoz, hogy a jövőben a LoL Guru tovább tudjon fejlődni, számítunk a segítségetekre! Ha játékotok során észrevételetek van, osszátok meg velünk! Nem szeretnénk hálátlanok lenni: a legtöbbet segítő felhasználók között RP-t sorsolunk ki (részletek a honlapon). Hogy miért van erre szükségünk? Szeretnénk a későbbiekben még teljesebb, és felhasználóbarát alkalmazást a rendelkezésetekre bocsájtani. Terveink között szerepel egy motor, mely az ellenfél csapatát felmérve ajánl tárgyakat, de a kompozíció elemzést és az ösvény-szakasz tippjeit is szeretnénk még tovább fejleszteni. Ugyan már most is használható az alkalmazás mobil eszközökön is, de még közel sem azt a felhasználói élményt biztosítja, amit szeretnénk, így ezen a területen is mindenképp előrébb szeretnénk lépni.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor próbáld ki a LoL Guru-t ezen a linken!

Köszönettel,

A LoL Guru Csapat

Végül néhány kép az alkalmazásból:

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr957750070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása