Nagy LCS átigazolási körkép – Észak-Amerika
2014. november 28. írta: Hodini

Nagy LCS átigazolási körkép – Észak-Amerika

Egy héttel ezelőtt írtam meg, mi a helyzet Európában (azóta annyi változott, hogy Rekkles immáron hivatalosan is az Alliance tagja lett), így most nézzük meg, mi történt az elmúlt hetekben, hónapokban az észak-amerikai topcsapatoknál a játékosmozgások kapcsán. Itt is csapatonként megyek végig, hogy átlátható legyen.

NALCS.jpg

CHAMPIONSHIP SERIES

TSM: Amazing Európába igazolt, helyére az NA Challenger Series egyik legkiemelkedőbb játékosa, Santorin érkezett.

CLG: A csapat szinte teljes átalakuláson megy át: Seraph helyére érkezett a Dignitasból ZionSpartan topra. Dexter elhagyta a csapatot, az ő pótlásáról egyelőre nincs infó, csak pletyka, Xmithie személyében. Miden Link más csapatoknál van próbajátékon, Pobelter érkezhet a helyére. A bot lane változatlan, Aphromoo és Doublelift maradnak. A csapat új edzője Scarra.

C9: Itt van a legnagyobb csend, Hai elmondása alapján nem lesz semmilyen változás a csapatban (és még csak pletykák sincsenek).

Dignitas: ZionSpartan helyére Gamsu jött, Qtiepie egy időre visszavonult, helyette jött Core. Shiptur, KiWiKid és Crumbzz maradtak.

Curse: Voyboy és Cop elhagyták a csapatot, utóbbi helyére érkezett Koreából az SKT T1 ex-adc-je, Piglet. Ő és Xpecial boton elképesztő dolgokat csinálhatnak, érdemes lesz rájuk odafigyelni. A többiek (IWDominate, Quas) maradtak.

LMQ: a tulajdonosi ügyek miatt rá is fért a csapatra egy kis változás, XiaoWeiXiao-n kívül mindenki más elhagyta a csapatot, vagy visszavonult. Egyedül annyi biztos infó van, hogy a support Mor helyére Popstar Adrian érkezett, azt még nem tudni, hogy ackerman, Vasilii és NoName helyére kik érkeznek.

EG: Innox és Krepo elhagyták a csapatot, de Helios alatt is rezeg a léc. Az utódjaik kiléte egyelőre ismeretlen.

Team 8: Az újonc LCS csapatnál egyelőre nincs változás, a kezdő ötös CaliforniaTriolz, PorpoiesPops, Shooshi, frommaplestreet és Dodo8.

CHALLENGER SERIES

Curse Academy: Impactful helyére érkezett Cop az anyacsapattól.

Complexity White: Itt nincs változás Impactful érkezését leszámítva, a kezdő: Westrice, Kez, Goldenglue, Impactful, Lohpally

Complexity Black: ROBERTXLEE visszavonult, a helyére még nem tudni, ki jön. Ha Xmithy is csapatot vált, akkor már két lyuk is lesz a csapatban.

Team Fusion: Gleeb egészségügyi problémák miatt nem tudja vállalni a játékot, Chunkyfresh fog játszani helyette. Sokat várnak ettől a csapattól, a kezdő alapján nem véletlenül: MakNoon, Nintendudex, Huhi, Nien és Chunky.

Team Coast: Santorin helyére jött Impaler az SHC-ből, LOD helyére pedig Jesiz az SK-ből. wewillfailer és elementz a két edző.

Az biztos, hogy a Curse-re oda kell figyelni tavasszal, de érdemes lesz figyelni, hogy az újjáépülő CLG és LMQ mit tudnak előhúzni a kalapból. A TSM-ből lehet, hogy Amazing kilógott egy kicsit, meglátjuk, Santorin mit tud hozzátenni a játékhoz. A C9 előnye az lehet, hogy ez az ötös már hosszú hónapok óta fixen együtt van, náluk stabilabb csapat jelenleg nincs a kompetetív közegben még EU-ban se.

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr626939585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása