Nagy LCS átigazolási körkép – Európa
2014. november 23. írta: Hodini

Nagy LCS átigazolási körkép – Európa

Néhány héttel ezelőtt már írtam egy hasonló cikket a témában, azóta viszont kegyetlenül beindult az átigazolási piac, így úgy döntöttem, hogy átfogó képet adok nektek arról, hogy mire számíthattok a csapatok terén 2015-től. Elképesztő változások vannak, szóval mindenképpen érdemes átfutni, ki hova megy. Régiónként, csapatról-csapatra megyek majd végig, hogy átlátható legyen. Első rész: Európa.

LCS_eu.jpg

Alliance: Tabzz távozott, jelenleg szabadon igazolható. A helyére 80%-ig biztos, hogy Rekkles érkezik, a napokban már együtt edz az USA-ban a csapattal. Azért nem 100% még, mert egy Twitter bejegyzés feldobta a pletykákat, hogy mégse ő, hanem az SHC-s MrRallez lesz az új ADC-jük, illetve kérdéses, hogy ki tudják-e vásárolni őt a Fnaticos szerződéséből.

Fnatic: Erről már írtam korábban, azóta semmi friss pletyka: lehet, hogy szétesik a csapat és kiválik xPeke, sOAZ és Cyanide hogy egy Challenger csapatot csináljanak (a maradék két ember Tabzz és Mithy lenne). Az biztos, hogy ha Rekkles távozik, őt pótolni kell és ha megszerzik Tabzz-t, akkor igazából nincs nagyon okuk szétmenni.

SK Gaming:  Jesiz a Team Coasthoz igazolt, a helyére egyelőre csak pletykák vannak: watdefox, XiaoWeiXiao, illetve Incarnation neve merült fel, de utóbbi továbbra is permabannolt, a legvalószínűbb watdefox. Candypanda helyett pedig kb. 100%, hogy a korábbi Copenhagen Wolves ADC, Forg1ven érkezik.

Roccat: Xaxus-t elengedték, Overpow megy Top-ra helyette midről, akinek a helyére valószínűleg a korábbi NiP-es NukeDuck érkezik, ha nem marad bannolva. Celavert Woolite váltotta az ADC helyén.

Supa Hot Crew: Impaler a Team Coasthoz igazolt, KaSing távozott a csapattól, MrRallez helye pedig kérdéses. Hogy kik jöhetnek helyettük, arról még nincs infó, nagyon erős pletykák viszont igen: a junglebe a korábbi TSM-es Amazing, míg supportnak EG Krepo érkezhet.

Copenhagen Wolves: Woolite-ot az ex-NiP-es Freeze váltotta.

Gambit Gaming: Kubon távozott, a helyére Cabochard jött. Az új ADC Krislund.

Unicorns of Love: Kikis váltotta Giliust a jungle-ben, más változás nincs.

CHALLENGER MEZŐNY:

Millenium: Kottenx és Kerp távozott, a helyükre két koreai, HORO és RYU érkeztek.

Gamers2: Rydle helyett érkezett KaSing

SPARTA: Egy kevésbé ismert csapat, Spontexx-et váltotta Stev3 topon

H2K: Trashy helyett Loulex az új jungler, AoD helyett Voidle az új supp.

SK Gaming Prime: teljesen új kezdőcsapatuk van.

Ez nem kevés változás, szinte teljesen felborulhat a mezőny a jövő évi LCS-re. Ha ezek mind igazak, szerintetek ki lesz a legütősebb csapat jövő tavasszal? Ha Rekkles -> Alliance, akkor lényegében verhetetlenek lesznek. Persze csak az UoL után :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lol-esports.blog.hu/api/trackback/id/tr746925195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása